Inte nu IGEN

Åh nej, inte nu igen! jag blir GALEN på mig själv, bara äter och mår illa, det är inte bra! Jag måste kunna behärska mig, det blev alldeles för mycket av allt idag faktiskt. Och lösvikten blev det mängder av, Usch. Jag mår illa, det gör jag verkligen, trots att jag trodde att jag skulle klara det! USCH. Mamma och jag handlade i en timme idag tror jag, kvantum! haha, de har utbud minsann! "Varför står alla som galningar vid lösvikten?" frågade jag och när jag gick närmare såg jag "29:-/kg" hahaha, mamma bara "men PLOCKA MALIN, tänk ingenting" Hon gick också dit och vi tog varsinn påse. Jag fyllde en hel och det blev ungefär 35 kr och mamma lite mindre 25 kr. SÅ DJURISKT BILLIGT! hahaha.

Idag var det förberedelse för vår fest vi ska ha i helgen och det kommer bli grymt. Fatta hur billigt det är till er som har barn, en smokingkavaj för 98:- NITTIOÅTTA. haha, den var så söt och ja, det var synd att det inte fanns större strl, tänkte köpa en till min bror. Jag har shoppat idag också. Och LINA, världens bästa LINA var förbi och vi snackade kanske i en TIMME? haha, men det var mysigt helt klart, hon handlade också, jordens snyggaste sak faktiskt och jag blev avundsjuk, den är RIKTIGT SNYGG!

image1485

Dagens bestod av strumpbyxor, grå, h&m, kjol h&m, polotröja h&m, benvärmare (som jag använde vid handlederna och uppåt h&m, hårspänne och acc h&m, haha, tur att jag jobbar på h&m :P

Och dagens shopping blev följande (ni får se utförligare bilder imorgon!)














Allt ovan kommer ifrån h&m och köpte även en svart vanlig tee att ha under imorgon! Älskar klänningen verkligen 349:- kostar den, och ja, 174,5:- för mig då ;) Men jag var tvungen att köpa någonting att ha på mig med tanke på att vi MÅSTE bära något festligt, och ja tänkte då att handskarna skulle passa också, haha, jobba i handskar? jag tror att det går kanon!

Kommentarer
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0