Kavaj



Den här otroligt vackra kavajen ska jag köpa på EN gång när den kommer in hos oss. Jag längtar fruktansvärt mycket, skitsnygg, lite festlig och bästa av allt : 198:- Det är bara föör billigt! haha, och jag får till och med ÄNNU billigare, hur bra som helst.

Allt om Cavalli har varit överdrivet tycker jag. Det fanns inte ens ETT snyggt plagg, tror jag?! Var ändå inne i natt men efter 40 min la jag ner. Jag kom inte fram, gick in denna morgon och fick då ett underklädessätt, skulle precis fylla i kontonr då jag la ner, jag orkade inte. Ja visst, jag hade kunnat haft ett i min strl och allt, men so what? Bara slöseri med pengar och jag gillar inte ens djurmönster. Hellre ge de pengarna till någon annan då. Jao.

Btw. Haha, alltså jordens klantskaft till människa skulle ge mig ett busskort idag, eller jag skulle köpa det. Han visste inte ens hur man gjorde. I allafall fick jag ett busskort efter 24 min och 38 sek. Sjukt! Jag stod alltså och väntade där i kön i NÄSTAN en halvtimme. Galet seg kan jag lova. Och ont hade jag, snurrig och allt, men jag stod upp och sedan stoppade jag in mina hörlurar och lyssnade glatt på rix. Till dess att bussen kom och jag skulle hoppa på "Ditt busskort är ogiltigt" Säger chauffören och jag bara "Näädu" "Joho" Sa han, och jag sa igen "NEEEJ, jag köpte det precis där inne av ett klantskaft, jag vet inte alls vad han höll på med och det ska vara hundra kr där, MINST" Jaha, han sa bara "Prova igen då" Okej, jag provade och det gick. Tack för det, men vad tjänade jag på att köpa detta underbara busskort då? Gissa? TVÅ KRONOR PER RESA: haha, jag tror att de driver med mig, det var INTE värt det, inte det minsta.

Kommentarer
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0