Kjol med 20% rabatt

Åh den är helt underbar, kika in för fler bilder på h&m.com. Helt maklöst vacker. En tjej på jobbet bar denna en dag och den satt verkligen perfekt på henne ;) Det sa jag flera gånger om haha! Vi har dock inte tagit hem den lila, men båda finns att beställa.

Tänk på att ni som är medlemmar har 20 % på valfri vara i HELA butiken till och med onsdag. På torsdag däremot är det clubdag och det innebär som vanligt 10 % på ALLT i butiken. Helt perfekt nu inför julshoppingen! På fredag börjar 20 % på all kosmetik vid ett köp. Oj vad mycket rabatter vi har nu framför oss. Det gillas, bara det blir rätt i kassan :)

Bild: H&M


Ahh, vad mätt jag är. Edvin och jag har myst på och spelat spel, med en stor marabouchokladkaka, oboy och en zoopåse. Jag tog även en macka. Snart middag, nej men det är ju bara att äta, en söndag som denna.. :) Sedan blir det tennisträning för E och vem har lovat att skjutsa honom dit om inte JAG. Jaha, kul liv ;) Men i allafall, jag kommer aldrig mer få se det med tanke på min flytt så lika bra att ta tillvara på allting jag har här nu denna vecka! OIala.

Kommentarer
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0