Mer uppgifter om imorgon

H&M clubmedlemmar:
Ni får alltså för varje 500 ni handlar för 100 kr i presentkort, dvs. man ska VERKLIGEN passa på att shoppa loss nu i helgen! Det kommer bli grymt. Snygga kartonger och påsar ska börja användas med tanke på att det snart är jul! :) Och ni som är medlemmar har iofs fått mejl om detta men jag tar det för att ta det en gång till.

Vi i personalen får INTE köpa "gift of the week" varor och därför har jag nu klickat hem dessa två snygga saker från h&m, till ett urbilligt pris, jag var bara tvungen faktiskt! Med tanke på att vi får börja shoppa dessa på lördag hinner jag inte få tag i dem, de kommer verkligen gå åt som smör i solsken. Tänk på att INGA undanläggningar sker på sådana här plagg.




















Klänning 198:-
Kjol 98:-

Nästan för billigt faktiskt, jag vet inte vad jag ska säga! Men redan idag finns de på nätet som sagt! ;) Nu ska jag verkligen ta tag i tidningen (mår bättre nu också! hahaha. det kommer bara plötsligt liksom!)

Kommentarer
Postat av: vic

malla, you rock!..
sitter och väntar här på att du ska komma:)

pusspuss

2007-11-15 @ 21:49:21
Postat av: Johanna

maaalin jag lääängtar sjukt mkt till när du flyttar hit!! Vaaad vi ska shopppaa hörrudu!!!

2007-11-15 @ 22:05:32
URL: http://johannasten.blogg.se
Postat av: MALIN

Haha och jag längtar så otroligt mycket jag med! Snart snart snart nu ju! bara två veckor och några dagar kvar, vad vi ska shoppa! Love you girls ;)

2007-11-15 @ 22:49:05
URL: http://maaaliiin.blogg.se
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0