Min KUSIN är makalös

Jag finner inga ord för min vackra kusin men ändå. HAHA; hon är otrolig, ringer mig på lunchen och skrattar i telefonen och jag blir genast nervös, VAD HAR HÄNT?
Jo nu ska ni få höra vad hon har hittat på. HAHA, alltså jag håller på att dö, men det är sant!! Hon ser alltså en fd ungdomspastor på stan idag på hennes håltimme och springer genast fram till honom. Han vid namnet Joakim Lundkvist, och jag har alltid älskat honom över allting annat, nästan! Han är så otroligt bra, om så bara för en kvart är han makalös. I alla fall hejar hon på honom och skriker "Jocke!!" Han vänder sig om och de börjar snacka, OM MIIIIG så klart. Galet, Det hela slutar med att han tycker att jag varit otroligt stark och vill verkligen snacka med mig, han bara "Jaa, men hon måste ju komma fram till mig och berätta allting!!!" haha, VAAAA? skriker jag på akademibokhandeln och skrattar ihjäl mig... HAHA; HAN min barndomsmänniska man egentligen bara ser men aldrig pratar med vill alltså snacka med mig och höra min livshistoria. Hur jag gjort och vad jag offrat för min TRO. HAAAAN !!! Alltså detta är galet, men jag ska verkligen prata med honom, han är bäst, han kommer att förstå, han kommer att lyssa, han kommer att be för mig och jag kommer verkligen älska hela situationen. Jesus är BÄST! :D

Kommentarer
Postat av: Johanna

haha va söt du är:) vaa kuuul malin!! OH jag är överlycklig för din skull!! SNART ses vi!!
LOVE YOUBABY!

2007-11-09 @ 09:37:05
URL: http://johannasten.blogg.se
Postat av: MALIN

Johanna: Haha, ja gaaalet!!! Tack så mycket det värmer, snaaart ses vi och jag ska boka flyget. haha, jag är galen, borde skaffa mig klippkort på sas alltså, flyger fram och tillbaka!! Men det är kuul :) Träffar ju alla er!! LOVE YOU!

2007-11-09 @ 15:08:45
URL: http://maaaliiin.blogg.se
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0