Så mycket för så lite plats

AAAAH, jag får panik, jag har såå mycket att berätta, det finns inga gränser, inte idag! Dagen har varit perfekt. Jag har köpt den perfekta jackan, har aldrig varit så nöjd. Skickat tillbaka min skinnjacka pga FULHET efter en användning, så ska det INTE vara, hemskt. I alla fall köpt en annan och det kommer bild på den. Hur snygg som helst från den kära affären mittemot - VeroModa. Olala.

Idag på jobbet var det riktigt roligt, jag och en tjej till höll på att mixtra ihop ett bord som blev kalas. Alla blev nöjda och vi med, som alltid! Jag sprang och gjorde skyltar - nu är det jul! (jag vill verkligen inte SLUTA om två dagar, hualigen, nu börjar verkligen alla säga "men maalin vi kommer sakna dig" Jag säger alltid "DETSAMMMMA, med gråten i halsen på ett ungefär". Det första En annan dam sa till mig idag var "Men Malin, ser jag vad jag ser, har du BYXOR på dig?" haha, med ett leende, jag höll på att skratta ihjäl mig och hon med, sedan frågade jag "Är det så illa?" "MALIN det ÄR så illa," Hon tittade mig rakt in i ögonen med betoning på ÄR. hahaha, alltså sjukt, de vet att jag bara använder "tights/leggings/strumpbyxor! hahaha, så nu blir alla överlyckliga när jag för en gångs skull har ett par byxor, i detta fall svarta, på mig. Kul kul! Kul att man kan glädja andra.

Igår var det stressigt sista minuterna innan jag skulle gå. Emma var kvar såå länge haha, jag var hennes personliga stylist och sprang som en gnu mellan provrummet och golvet. På slutet sa jag bara det att "nej nu måste jag skynda mig" och en annan tjej, kollega sa det att;: "Men du Malin, det är ju du SÅ DÅLIG PÅ, du skyndar ju dig aldrig, stressar aldrig heller" med ironi i rösten! hahaa, det finns nog ingen annan människa som stressar lika mycket som jag gör iofs. Hon la till också: "Du river ju ALDRIG ner hårfärg, tappar ALDRIG ner kartonger, river ALDRIG ner galgar och listan kan göras lång" hahahaha, då började jag skratta igen och kunderna också. Haha, det är jag det, jag lämnar spår efter mig, ojoj! ;) Men jag är jordens klumpigaste person och det står jag för :) haha, men det är så kul när personalen verkligen känner en utan och innan. Det är kärlek det.

Regionchefen var och hälsade på idag och det var trevligt också! Jag blev presenterad ;) Olala, det känns bra nu!

Sprang även in på lindex och köpte två koftor, två på pricken likadana, en till mig och en till mamma ;) Nämnde jag att jag köpt jordens snyggaste jacka? Inte? Då tar jag det igen. IDAG KÖPTE JAG JORDENS SNYGGASTE JACKA; bara så ni vet. ;)


Kommentarer
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0