Den är VÅR!

Tack tack tack ;) Lägenheten är nu verkligen vår. Det känns så otroligt bra, så otroligt kul! En ny livsstil(?) Kan man säga så? Jaja, det sägs att det är tre månaders uppsägning så den blir inflyttbar den 1 feb. Tyvärr. Men jag hoppas på mycket snabbare!! Nu planeras det för fullt och jag tänkte att bloggen ska få vara med och visa upp vad som sker i lägenheten framöver. Ja, då när vi bygger om och liknande, om vi nu får det! Den ska ju bli vår - och kännas som vår. Dörrar ska målas och det ska tapetseras men kul ska det bli! Jordens bästa läge också, mitt i stan... Det kan inte bli bättre :):)

Idag var vi och kollade på mio. Matbord + fyra stolar, 2.500:- Det blir vårt! Vackert som bara den, vitt - kliniskt rent! Kalas! Det var bara en veckas leveranstid så vi bestämde oss inte idag, men troligtivs blir det detta! Måste ta en dag när vi funderar ut allting och skriver ner a4 efter a4. Det kommer bli hur dyrt som helst, men värt vartenda öre.

Det ser väl inte så pjåkigt ut???
Imorgon jobbar jag 10-22 Minst. Det är inventering och det är det verkligen. Ringde min chef på ica idag också och jag hoppas på mycket jobb i december. O ja! Måste ha råd nu när hyran är dyr, och det är INTE billigt att leva by own.

Plaine oval vit/svart

Kommentarer
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0