Den rutiga kjolen

image1463

Yes den är helt enkelt underbar! H&M från topp till tå. Nästan!
Invigde även mina bruna leggings och det var coolt också, en annan färg. Lite skoj skoj! Tog även ballerinaskor, bara för att...

Och jag tycker verkligen om mina nya boots från Wedins. De är utan tvekan värda vartena öre. Eller hela tusenlappen kan man också säga.

På fredag bär det iväg till Uppsala. Det ska bli hur kul som helst faktiskt, frånsett att jag egentligen inte får handla ett skit, men hittar man något kan man ju nästan inte stå emot. Tyvärr.! Jag lever på nåd hädanefter..

Igår var det som sagt ikea och Sundsvall för hela slanten och kul var det!! Tack ems. :D

Shoppingen bestod av ett par nya jeans från ginatricot (nu behöver kg INTE lämna tillbaka dessa, äntligen i rätt strl) med hög midja, en lång lila tisha Skitsnygg, en grå kjol med hängslen, overknee strumporna i förra inlägget, en klänning till Emma som födelsedagspresent ett halvår senare, ett par grå otroligt vackra byxor från monki, en tshirt-klänning från monki och en lila oversize cardigan/klänning från monki, mat och en herr-väst, grå stickad som jag har på mig! Bra bra och ett nitskärp. Yes. Vi gillar det!


image1465


Och lite till outfits, från veckan. Bilderna får tala för sig själva!








Kommentarer
Postat av: anna

malin, shiit vilka snygga skor, vars har du köpt dem. och klojen? kalassnyggt alltså!

2007-10-29 @ 14:41:19
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0