Bloggen har vilat

.. i några dagar, främst för att jag varit med Victor hela tiden, eller nja, han har jobbat men jag har liksom bott hos honom i två nätter - wonderful!

Igår var det 11 månader och det är helt klart underbart! Vi firade detta med middag efter han slutat jobbet, på olearys som vanligt! Hur bra som helst! Älskar maten där, var bara det att klockan sju denna kväll var det en s.k. studentfest, alltså alla som börjar universitet nu i höst. Haha, vi satt MITT I SMETEN och då menar jag verkligen MITT i , över hundra gäster var där och tjoade med sång och musik. Men det var mysigt, sedan åkte vi och köpte godis för en biokväll. Men det slutade med en hemmakvällsmys framför Beck - den svaga länken Helt klart den bästa beckfilmen och då är jag seriös :) Hur bra som helst!

Idag har jag bara sett på topmodel medan Victor jobbade och sedan åkte vi hem till mig, nu sitter vi här och snart börjar fotbollen på tv:n. Victor: Jag älskar dig, och gör vad som helst för dig! Du är den bäste mannen i mitt liv! <3


Kommentarer
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0