Lördagsmorgonen

Yes, stressad som vanligt och Victor måste upp - inte till jobbet dock utan däremot är det golf i helgen. TVÅ dagar, jag får panik, vi umgås aldrig, synd. Jag höll däremot på att avlida denna morgon, det var för tidig, waaaay för tidigt. Innan åtta skulle jag alltså kliva upp och lördagar är ju enda dagen jag låter mig själv sova ut. Jaja, jag klev upp, och jag åt frukost fast jag inte ens var hungrig men jag gjorde det för att vi skulle mysa med varsinn frukosttidning och jaaag sa hejdå med pussar. Sedan var jag trött igen och märker till min stora fasa att två smutsiga strumpor ligger precis så där instoppat under sängen. Tack Victor, precis vad jag behövde - och jag hatar det! Usch!

Idag ska jag ta hand om mina syskon, har inte gått så jättebra än så länge faktiskt, Edvin sket i frukost och direkt till godisskålen. Äsch, det är ju ändå Lördag!


Kommentarer
Postat av: elizabet

jag tycker ni verkar vara med varandra hela tiden:P? hur är ditt perpektiv på aldrig?:)

2007-09-01 @ 14:27:01
URL: http://Elizabet.blogg.se
Postat av: MALIN

Elizabet: haha, men jag är så ovan. I sommar har det blivit mycket mycket mindre. När vi gick i skolan, gick vi i samma klass vi var med varandra VARJE dag, sov hos varandra VARJE natt och hade hur kul som helst hela tiden, nu kanske vi träffas högst 4 dagar i veckan - jag hatar det! haha, behöver kääärlek :)

2007-09-01 @ 14:47:45
URL: http://maaaliiin.blogg.se
Postat av: elizabet

Hahaa de e ju ändå typ jättemycket:P. jag och jens går ju iofs på samma skola men vi sover hos varandra ca 2ggr i veckan:P haha

2007-09-02 @ 14:20:47
URL: http://Elizabet.blogg.se
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0