Jag åker... snart!

Snart snart snart är timmen inne för avfärd.. eller ja, om ca ett dygn men ändå. Innan ska jag hinna med att åka till möte, efter det jobba från 12-16:15 och sedan packa färdigt, äta middag och liknande. Johanna kommer till mig ikväll och vi somnar tidigt för att klockan tja.. tre halv fyra, kliva upp igen och åka iväg.. Så mysigt.

Nu när jag gick ner för att hämta resväskan (ja, jag har inte packat klart för att igår åkte jag till min faster och umgicks med henne istället, plus victor och debbie, otroligt kul.. har inte sett honom sedan jag var sexton... jaja.. han är sig lik! :) ) hittade jag EN SÄCK med jeans. Helt otroligt. Det är jeans som inte fått plats och sådana som jag glömt bort, är försmå och liknande.. lite kul ändå! När jag kommer till sverige igen ska jag gå igenom alla höst/vinterplagg.. Man kanske finner en hel del snyggt! KUL!

Resväskan har jag börjat fylla iallafall och var på willys igår för att handla en massa inför resan.. har laddat upp med TVÅ av allting.. krämer, solroskärnor (hur mycket som helst ungefär), två tuggummipåsar (ja, det känns som om jag åker till yttre rymden, tänker att det inte finns därnere) och liknande.. godis och ja allt! På arlanda ska vi köpa läsning och sådant.. det kan behövas.. Vill ta med mig spel också.. Kortspel. Kalas..

Snart börjar mötet och jag återkommer senare..

Kommentarer
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0