delicious






Jag sitter bara och gör ingenting faktiskt och därför provade jag några inköp jag har gjort på sistone, nu i götet och även några stycken i uppsala. Mer kommer självklart lite senare när jag har tid :) Allt är i svartvitt och det är enbart så jag har fotat dessa dagar härnere faktiskt..

1. Byxa, svarta chinos byxor, störtsköna och perfekta att ha och vika upp, hög i midjan som ni ser :) Ni vågar inte veta priset tror jag... 20:- Det är vad jag kallar rea! haha.. Som en godispåse (det sa jag även i kassan och hon höll med till punkt och pricka..)

2. Jeans i stuprörsmodell. Verkligen sköna dessa också, lite stretch och perfekta. Tänk att till och med jag Malin, som har så stora vader att alla jättar i världen kan slänga sig i väggen, fick på mig ett par tajta jeans. Jag gillar dem! Och även dessa 20:-.. Jag fick alltså två par byxor från Monki i Uppsala för FYRTIO kronor. Som hittat!! Då gör det faktiskt ingenting om man inte använder dem... men det kommer jag göra för att jag är NÖJD!

3. Här ser du jeansen bakifrån. Helt vanliga och snygg slitning också, det sa till och med d och han är e x p e r t!





1. Dessa skor har jag velat köpa hur länge som helst, dock inte kommit till skott. Men de är underbara, och man kan faktiskt gå i dem bättre än det ser ut. Helt makalöst sköna också, mina är grå. Priset? En hundralapp. Det är galet billigt det med. Jag är verkligen nöjd. Ännu nöjdare över att det var den enda affären i kedjan din sko här i götet som sålde dem för 100:- på de andra kostar de fortfarande 200:- på rean. Ha, vilken tur jag har!

2. Ja, så ser de ut uppifrån och ned :) haha, det ser även ut som om jag har tagit på mig skorna på fel fötter, eller?






1. Jackan på bilden är i ljusgrå färg och kommer ifrån h&m. Jag gillar den väldigt mycket för att den passar perfekt nu i vår. Dock känns den lite stor, men var tvungen att ta denna för att den skulle sitta bra över axlarna (eller för att en strl mindre var slutsåld :P haha..) Jackan köpte jag faktiskt för några veckor sedan, har bara inte haft tillfälle att använda den förrän här i gbg. 298:-. Det är billigt det med!!

2. Ett hederligt svart ribbat linne, men dock med "korsettskurning" som jag gillar mest av allt förtillfället. Hur snyggt som helst!! Lite halvstort över bysten men det fungerar ändå. Vi får hoppas att det krymper i tvätten :) Fann detta i den bästa monkiaffären faktiskt, enligt mig. Den i kompassen här... 120:- Perfekt!

Mer kommer.. jag har nu också dammsugit.. haha, jag är verkligen städartagen idag. One tree hill är det bästa som finns just nu!

Kommentarer
Postat av: Anni

Åhh vilka fina grejer du hittat då!

2008-02-17 @ 15:34:59
URL: http://annihoney.blogg.se
Postat av: MALIN

Anni: haha, jaa jag känner mig riktigt nöjd måste jag säga :D

2008-02-17 @ 15:38:31
URL: http://maaaliiin.blogg.se
Postat av: Rebecca

Tack för kommentaren! det gjorde min dag =) blev superglad! hoppas du stannar!

2008-02-17 @ 15:40:05
URL: http://RebeccaCecilia.blogg.se
Postat av: ellinor

Oh my god, vilka fynd!!!

2008-02-17 @ 17:49:37
URL: http://frokenellinor.blogg.se
Postat av: SANDRA

Snygga grejjer :D

2008-02-17 @ 18:10:57
URL: http://eyeliner.tjejsajten.se
Postat av: MALIN

Rebecca: det var så lite så ;D klart jag gör kvinna! :)

ellinor: jag är verkligen nöjd kan jag lova. :D

SANDRA: Tack tack, det tycker jag med! :D haha..

2008-02-17 @ 18:21:18
URL: http://maaaliiin.blogg.se
Postat av: Hp

Snygga inköp!

2008-02-17 @ 23:34:20
URL: http://hanipaj.blogg.se
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0