itsanewdaytomorrow

nu går vickan och lägger sig, jag hänger med. Jag ska ju faktiskt upp TIDIGT, typ runt klockan sex. Det finns inte i min värld faktiskt, men tydligen så gör det nu hädanefter.. :) haha.. galet! Nää först ska jag läsa en tidning i alla fall! Har tillochmed vart och handlat idag också, eller nu senare på kvällen så att jag har någon frulle imorgon, nice.

Victoria är ändå världens bästa kusin och hon sitter nu bakom mig och viskar goda ord om sig själv i mitt öra. Självklart ska jag då på beställning skriva detta i min blogg. Hurra. Hon är bra gó. ;)

Och till er alla som funderar på abort, det är dags att byta komfort.. För barnet finns på din lott, du får tänka som du vill, det kan vara hot eller chill, men beröva inte livet på alla barn som finns till. (Lyrics: Emanuel Ehlin)

Det är inte mänsklig rättighet att få göra abort, det är mänsklig rättighet att få födas (Citat: Ulf Ekman)

Kommentarer
Postat av: evelina

fin blogg :)

2008-02-07 @ 22:36:01
URL: http://grrevelina.blogg.se
Postat av: MALIN

evelina: åh tack så jättemycket evelina! :D

2008-02-08 @ 14:56:10
URL: http://maaaliiin.blogg.se
Postat av: Maria

Jag blir så ledsen när jag läser att du är emot abort. varför ska man föda ett barn man inte vill ha, inte kan ta hand om? Om man är alldeles för ung och fortfarande är ett barn själv, är det då rätt att behålla barnet? det är väl bätre att göra abort i ett tidigt stadium medans det bara är ett foster än att föda ett barn man kanske inte kan ge den kärlek och uppmärksamhet det förtjänar.

2008-02-08 @ 15:22:43
Postat av: MALIN

Maria: Är man inte mogen att ta konsekvenserna över sitt handlande är man inte mogen att göra det man gör. Sedan kan man prata om våldtäkt och sexuella övergrepp och det är en helt annan sak. Dessutom är det inte hur folk ska känna skuld som jag tänker på utan det är barnet. Barnets liv. Jag stödjer människor som inte vågar ha kvar sina barn, den andelen är större än vad man tror och de behöver också komma fram!

2008-02-09 @ 01:10:39
URL: http://maaaliiin.blogg.se
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0