ohnoimsorry

jag är verkligen trög nu förtiden och det ber jag om ursäkt om, det är såå mycket som händer så att jag hinner knappt sitta vid datorn.. Idag har det hänt saker hela tiden också, helt underbart! Har shoppat, tränat och shoppat igen och handlat mat på gränby och det ena efter det andra, glass på årsta och jaa.. Jag är helt genomtrött.. Imorgon jobbar jag "bara" till fyra och det känns kul.. 9:50 till 16:00. Det är kursen från början INTRESSANT!

Jag har förresten köpt två par tygskor, ett par vita och ett par röda. Jag gillar de båda, plus en kort jacka, ni vet den mörkblå från divided med guldknappar!? Jag är kär. :) Det är dock liiiite för kallt för den nu men snart såå! Plus sminkborttagningssaker, h&ms egna. De är dock inte så otroligt bra men otroligt billiga så jag köpte två. De ska ju ändå bara användas en gång/dag. Godis har jag inhandlat också, faktiskt väldigt mycket, plus bröd och yoghurt och kräm och vogue och glamour och sedan ligger plaza här också. Jag har det jag gör ikväll.. Först ska Vic och jag ha myskväll till film och glass i stora lass. UNDERBART!

Behöver jag säga mer än att ni KILLAR bör titta in h&m, kampanjstart idag. Jag älskar VÄSTAR verkligen.!
image2177

Kommentarer
Postat av: Beeea

Jag vet precis vilken jacka du menar, älskar också den. Har tänkt länge på att köpa den men så är det ju som du sa lite för kallt än..
Kärlek är ordet till jackan :D

Tack för en bra blogg :)

2008-02-29 @ 09:31:31
Postat av: MALIN

Beeea: Jaa precis! jag gillar den skarpt :) Tack själv för en bra läsare bruden ;)

2008-03-01 @ 22:33:31
URL: http://maaaliiin.blogg.se
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0