5/1 Kväll







Igårkväll var det riktigt skoj. Jag skrev till Frank "Jag eller vi förväntar oss att du vill spendera kvällen här med oss!" haha, fick tillbaka "Men självklart, visst är jag sugen!" haha, så mycket trevligt! Så han kom hit och vi åkte och köpte godis och liknande ting sedan hem hit och Jonas kom över också. Då började vi spela spel, "med andra ord" hur kul som helst. Verkligen skrik och allt, haha, men kul var det! Sedan körde vi väl det 4 - 5 gånger och efter det blev det yatzy. Vic vann faktiskt, hon fick yatzy, tragiskt men sant, men jag var inte långt därefter! haha.. så vi tjejer regerade stort!







Bild 1 - Godis som Frank och jag delade på, eller han fick smaka om han hann med haha, jag åt för mycket och det är väl därför jag har ont i magen idag!

Bild 2 - Vic´s skål! haha, galet surt. Hon äter ju inte godis. Jag tycker mest det ser förargligt ut!

Sedan åkte vi och hyrde film på statoil. Ja, det var ju inte det lättaste - spridda skurar är bara förnamnet! Men till slut bestämde vi oss för en läskig thriller och går till kassan för att betala. Jahapp då säger hon där "Får jag bara säga en sak?" "aa," sa jag :P (det skulle jag aldrig sagt visade det sig.. haha..) "Den här är värdelöös" "Skämtar du med mig?" sa jag igen då. "Nej, den är inte bra alls, ingen handling ingenting." "Jahapp" Jag vänder mig om och säger som det är.. och vi bestämde oss för att välja om. Ett år efter det har vi valt en ny film, "Rescue dawn" Faktiskt helt okej med tanke på att den bygger på en verklig händelse.



Jaa, vi tog den och så säger hon samma sak i kassan. Jag trodde att hon skämtade och bara NEJ vi tar den ändå! haha, senare fick vi då reda på att Victoria hade sagt till henne i kassan att säga sådär för att hon inte ville se den :P haha, galen min kusin alltså! Och kul att bruden sa så där, spelade med liksom :P haha, grymt bra! Vi tog oss hemåt (aajuste vi fick alla åka förbi franken och hämta hans tvätt + vika den! haha.. galet) eller ah, till Jonas och såg filmen där. Jag tycker att det mest var läskigt att se hur smala de blev allt med tiden. HEMSKT! Men helt sevärd film faktiskt. Klockan halv tre - tre gick vi hem och lade oss. Sedan kommer min faster och väcker mig klockan nio. Vi skulle på möte. Jag låg kvar en halvtimme till och sedan gjorde jag mig ordning och gick iväg. Utan Vic för hon är asseg! Fick dock ont i magen på mötet och var tvungen att gå hem, men sådant händer. Nu är det bättre ändå!

Kommentarer
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0