Bilder som jag lovat att visa

Ja, det är sant, Härmed får ni se väldigt hemska bilder från min sida. HAHA; hur kan jag lägga ut dettta i bloggen? Det är en gåta. Men okej, jag gör det. Tänk på att klockan var 03 och att vi alla var redigt trötta. Nu kör vi!







Haha, alltså jag skrattar ihjäl mig. Vad fruktansvärd man såg ut. Magen bara hänger - men det får ni tåla! Yes. Jag skulle alltså ha Victorias sloggi bh (som förövrigt visade styva nipples väldigt bra! Det var ISKALLT!) till detta mina strumpbyxor och trosor då. Sedan en sjal som är Vickis och Gunillas skor. HAHA, just det vantar också. Åh fy vale! Sedan bar det iväg..






Jag vet inte riktigt om jag ska skratta eller gråta, men någonting säger mig att det är kärlek mellan dem? Vaa? haha, se bara hur Jonas liksom håller om MIN KUSIN? Nu blir jag avis!

Sedan kommer en bild bara för att bevisa att vi verkligen var utomhus, om ni inte trott det innan! Ja, det snöade också för den delen, inte undra på att jag hade ont i halsen när jag vaknade idag :P

Det var i alla fall roligt att springa runt, mindre kul när grannen kom ut och mötte mig! haha, jag bara sprang in igen. Galet är ordet. Men är man en förlorare så är man. Nästa gång ska jag göra någonting ännu värre. Vad kan det då bli tro?

Kommentarer
Postat av: Sofie

Hihi..riktigt snygga bilder ;)

2008-01-04 @ 11:03:27
URL: http://jagmigminmitt.blogg.se
Postat av: MALIN

Sofie: haha, jaa eller hur? :P

2008-01-04 @ 11:51:31
URL: http://maaaliiin.blogg.se
Postat av: Anni

Galet :P

2008-01-04 @ 21:33:13
URL: http://annisblogg.blogg.se
Postat av: MALIN

Anni: haha, det är nog ordet ;)

2008-01-04 @ 22:48:44
URL: http://maaaliiin.blogg.se
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0