Era kommentarer

Med tiden har jag fått väldigt många olika frågor. Här kommer en del svar, jag delar upp dem allteftersom..

Hur lång är du? Hur mycket väger du? Ja, jag är 171,5 cm lång. Haha, jag har vuxit minsann, helt otroligt, mätte mig på polisstationen i veckan när min kusin var där för att fixa en nationell IDhandling (Hon ska nämligen till Bryssel snaaart, i en vecka ungefär. Vad gör jag då? haha) och vågen står på olika dag för dag. När ska man egentligen väga sig?

Favoritklädsel? Det måste vara att kombinera kjol till något snyggt upptill, helst kjol med hög midja till body och klackar. Hur snyggt är inte det på en skala? Jag blir kär bara av att tänka på det! :)

Vilket smink använder du till vardags? Jag upprepar denna fråga nästintill dagligen. Men okej, jag har foundation och rouge, mascara + ögonskugga och ibland kajal. Jag gillar mörka ögon faktiskt, sotiga sådäär...

Har du tatuerat dig? Nej det har jag verkligen inte, det kommer jag nog inte att göra heller. Jag tror på att man kommer ångra sig. För mig räcker det med att pryda öronen med några vackra ting. Däremot har jag förut varit taggad till att pynta min navel, men inte det heller längre...

Vad lyssnar du på för sorts musik? Det var verkligen en bra fråga. Jag vet inte själv faktiskt. Men jag älskar romantiska låtar, sådana där myslåtar. Vad vore världen utan boyband? Aa just det. Nu vet jag vilken som är min favorit. DENNA! Jag hörde den i bilen och satt och sjöng med när vi åkte ner till Uppsala. Jag och min morbror. Haha, började nästan gråta, för det vackraste jag vet är trots allt när killar sjunger ;)

Hur många skor har du? Jag har aldrig räknat dem. Dock har jag ju fått slänga en massa pga. vattenskada. HEMSKT! Jag vet faktiskt inte då om jag ska vara ärlig.

Vilket är ditt drömresemål? Håll i hatten nu, det är verkligen inte någon solochbadstrand. Javisst klart jag vill dit men min dröm är till Australien, till hillsong där. Hur mäktigt som helst. Det är absolut min högsta önskan. Den näst högsta önskan är USA. Jag vill VERKLIGEN DIT!

Vad äter du helst? Ja, godis vet ni alla. Men jag har blivit bättre med tanke på att jag alltid mår illa, så jag äter det inte DAGLIGEN längre. Bra Malin. Men matväg är det helt klart KYCKLING! Allt som har med kyckling att göra. Jag hoppas verkligen att mamma gör sin goda currykyckling när hon kommer hit. Då avlider jag av glädje! Har aldrig ätit så mycket som när jag åt det :P haha..

Hur många poäng hade du i gymnasiebetyg? Ja, så länge ni inte är några experter behöver jag inte säga det vaa? Men jag är nöjd, inte över allt men samtidigt gjorde jag mitt bästa trots att jag inte pluggade. Haha, det var skönt! Trots det vill jag inte plugga vidare förtillfället. Alla säger "Du kommer in på vad som helst" men jag vet ju inte vad jag vill plugga till. DÅ är det svårt! Jag måste verkligen fundera..

När blev du kär för första gången? I ettan på gymnasiet. Ah, visst, jag har varit "tonårsförälskad" haha, det har väl alla? Men då blev jag kär som sagt. Han var läcker :)

Är du kär nu? Kär och kär, jag kan säga såhär, jag kommer aldrig bli kär i någon som inte är kär i mig. Det är bara jobbigt!

Vilken är din favoritfilm? Det måste nog vara "the notebook". Den filmen är gudomlig och ger tårar som aldrig förr. Pretty woman är ju en legend. Jag älskar alla slags romantiska filmer av ALLA slag, haha, jag upprepade där!

Vad gör du helst en lördagskväll? Umgås med en massa vänner och skrattar och tjoar oss. Haha, det måste vara det roligaste som finns. Jag älskar er alla! Så nu har jag sagt det,

Vart köper du kläder? Mycket på h&m, ginatricot och ibland då på veromoda och monki. Men helst på de två första. Det beror på som sagt..

Vilket märke har du på din dator? Nu måste jag tänka efter, den är i Vic´s rum förtillfället. Jag tror att det är en acer, jag älskar den verkligen men drömmer om en vit mac ;) haha, den är dock för dyr för lilla mig!

Hur många syskon har du? Två stycken bröder som är mindre. Jordens bästa syskon, jag vill INTE ha några andra! haha, Ena brodern fyller 18 i år. GALET! Och den andra 11. Alla blir såå stora! haha..

forts följer...

Kommentarer
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0