Hanna och Jag - VI ÄR HETA!

image1784

HAHA, alltså hon är så rolig. Ni måste läsa detta alltså. Hennes nyårslöfte går ut på att ha flera besökare än mig, och det tänker jag verkligen INTE tillåta. NI MÅSTE BESÖKA MIG! haha, i alla fall blev det aldrig något kort på vår s.k. kyss utan det fick bli en sådan här bild istället. VIC vägrade knäppa ett kort på det. Men jag älskar denna bild väldigt mycket, vi ser läckra ut i svart faktiskt. :) Fråga mig inte vart mina kalleankaläppar kommer ifrån, det är nog generna det sitter i. Mamma är orsaken hahaha, NEJ!

Citat: På väg hem från festen på nyårskvällen:

Malin: - Nämen vart kör jag egentligen, på fel sida av vägen iaf... Jag kör den engelska varianten.. wohohej!

HAHAHHAHHAHHAHA! Synd att man inte var karl så man kunde ragga på dig på riktigt ;D



På tal om min mor. Haha. jag var helt redo för en 7,5 minuters utskällning av att "malin, du är ju galen, du kan inte vara uppe så länge HALV SJU det är ju hemskt. Du vet hur du blir, trött och arg och sur och tvär blabla.." MEN INGENTING KOM när jag ringde henne. Kanske är det så att jag har blivit vuxen? Det är nog det. Jag är vuxen. Halleluja. Nu när jag har tagit steget in i vuxenvärlden vill jag bli barn igen ;) haha..

Idag är dagen INTE planerad så mycket, hittills är en sak inplanerad och det är att åka hem till en karl ikväll. Haha, karl och karl, man eller kille, spela roll. Vem? Det får ni fundera över.

Förtillfället håller farmor på att riva ut hela köket och ingen vet vad hon gör. Det är en gåta! :P

Kommentarer
Postat av: Mor

Men du är ju bara för söt...Ja du Mallis har du blivit vuxen? Kanske man då ska ta och lägga sig i tid??? :o) Nä, skämt och sido, du känner väl när det är dags. Have a nice day! Puss

2008-01-02 @ 14:27:24
Postat av: Anonym

Va...? Har du blivit vuxen??!! Vuxna går ju och lägger sig på rätt sida 24:00 varje dag... :o) Nåja, jag får väl erkänna att jag måste släppa dig fri nu...puh... Have a nice day!!! Puss

2008-01-02 @ 14:32:33
Postat av: Mor

OOPs,, jag brukar inte skriva på den här sidan så det blir lite knasigt. Nu fick du två olika kommentarer men det får du ta. hahaha. Nu ska jag ta en kopp T.

2008-01-02 @ 14:34:35
Postat av: MALIN

haha, MAMMA du MÅSTE träna på att skriva kommentarer! haha, jag blev ju överlycklig över att jag fått tre stycken, och sedan är ALLA TRE IFRÅN DIG! haha, men det var ju kul! Tur att du gör nytta på ditt jobb och läser din dotters blogg :) Ja du måste släppa mig fri i vida världen nu och förresten hörde jag av min far att NI KOM HEM HALV TVÅ, ni barn! haha.

PUSS O KRAM och drick ditt T nu (snygg förtkortning)

2008-01-02 @ 15:06:35
URL: http://maaaliiin.blogg.se
Postat av: HANNA

JAAAA BÄÄÄJBII, vi är så heta. Du & Jag ska ta lite snygga modellbilder tillsammans har jag bestämt.. något som inte kommer göra våra läsare besvikna ;D PUSS PÅ DIG MIN HETING, grrrrrrrrr!

HAHAHHAHAHHA btw, din farmor är så sköööön :D och duuu hare så trevligt med din KARL ;) jag älskar ordet KARL!! hahahhaha.

2008-01-02 @ 18:08:36
URL: http://hannafoto.blogg.se
Postat av: Din Hanna ;)

HAHHAHA, du är så galen som man SKA VARA !!!!!! :D man ska fylla sitt liv med mkt karlar ;)ja hur galet lät inte de där lixom, mohahha. jag är bara fööör nyfiken vem dagens lyckliga karl är ;)Jag ska nog besöka en karl ikväll jag med :D dem är så bra de andra könet.. hahahha. Puss på min skööning!

2008-01-02 @ 18:24:16
URL: http://hannafoto.blogg.se
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0