hillsong

Ja, nu har Frank åkt iväg med Lovisa, hon var förbi och hämtade upp honom! De ska nu bowla med några girls/boys till. Trevligt säger jag. "Vill du inte hänga med Malin?" "Nej tack, jag ska BLOOOOGGGA" haha, sedan skrattar vi och Lovisa säger att det är ett BEGÄR som jag har. Och det är det också! Jag får abstinens annars.. Just nu känns det som om jag ska spricka. Är mätt faktiskt, brukar aldrig vara det, men nu är jag det verkligen! Frank hade gjort mat till tjugo personer som vi åt upp vi två. OCH GOTT VAR DET! Vad han inte vet nu är att jag åt upp de sista makaronerna och kycklingen alldeles nyss, det var typ två vanliga portioner. Jag åt alltså mer än honom- höhö. Men äta bör man annars dör man!

Däremot är jag väldigt nödig nu och frågan är om jag ska traska iväg till toaletten, om jag vågar förstås Frank har redan vart där:
"Har du bajsat Frank?" Frågar jag glatt honom
"Jajemän :)" Säger han ÄNNU nöjdare
"Vågar man gå in dit?!"
"Jaa, jag har ju min gömma med tändstickor"

Haha, jag vet inte än, men snart kanske..  A just det, Samuel köpte hem tändstickor, han ansåg att de behövdes för tydligen är det RIKTIGT ILLA! :) Nog om skitsnack, jag är peppad för en massa mode till veckan. Jag ska verkligen ta och uppdatera. Olala. Vad roligt.


Värt att lyssna på. I love Jesus!

Kommentarer
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0