itsanewvictory

"vi är födda till seger, omslutna av hans kärlek fyllda av hans kraft. Födda till seger, vi följer vår kung, tills striden är över, födda till seger..."

Denna låt sjöng vi sist idag. Hur mysigt som helst, alla bara är glada och nöjda och sjunger för fullt! Älskar det! ;) Det som jag kände då var störst det här att jag är hur lycklig som helst för att jag är född i en kristen familj. Uppvuxen i en kristen församling. I Jesu namn. Jag älskar det! Satt till och med ensam på mötet i slutet när Vic fick gå, men jag gick inte. Jag kände att jag skulle stanna, och det gjorde jag också. Ångrar det INTE. Älskar Möten mest.

Efter mötet gickjag direkt och köpte en bibelläsningsplan. Det kan inte vara svårt att läsa litegrann per dag. Nu ska jag verkligen ta tag i detta. En dag kan det vara försent, och varför vänta?
image1978
Jag älskar mitt liv som kristen. Jag älskar att ha någonting att falla tillbaka på och jag älskar verkligen alla människor man får lära känna varendaste möte. Det är en ny varje gång i stort sett. Ett brett kontaktnät. Jag älskar det!

Splash sa det bara och maten föll under bordet. Gunilla städar med moppen i köket. "Gör er inga bekymmer".. tänk på detta nu kära faster.

Kommentarer
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0