Jag älskar deras sällskap

Det är verkligen vi mot världen när det gäller träning. Haha. Jag, Frank och Samuel. Idag var Joel med också men vi har alltid kul och det är ju trevligt! När jag kom hem till dem idag höll de på att laga mat. Alltså jag hara aldrig garvat så mycket. Det är så skönt med killar, de är så bra på att lyssna och förstår alltid allt! haha, annat med tjejer som bara egentligen ska lägga sig i. Men iallafall så var det denna konversation:

Frank: Jaa nu är det bara att komma över och sova här på soffan många gånger Malin..

Malin: Haha, jaa verkligen! Klart som korvspad att jag kommer göra det

Samuel: Njaa, alltså.... Jag vet inte.. Ja dina sovvanor (han har flickvän haha) eller jaa, vi kanske kan få upp något skynke här någonstans, så man liksom kan dra föör.. (han letar runt där ..)

Frank: Nej men sluta. Ha så öppet som möjligt!! haha

Malin: Haha, garvar, jag kan faktiskt dra på mig en tshirt. Det blir bra :)

Frank är verkligen skön. När han kom hem till oss i lördags och vi träffades för första gången på länge kramade han bara om mig stort och lyfte upp mig och flög omkring. HAHA; han är så snäll! Jordens bästa vän alltså! :)

När jag berättade för honom vad jag gjort och fortsatte att skriva: "Ja du Frank, det blir nog du och jag vid altaret" haha.. skrev han som svar: "Haha! Va! Har du? :D jag nöjer mig inte med några fjollbrudar! haha, eller inte, mig får du när du vill ;)"

Vad skulle min hemstad säga? haha, sedan garvade vi över detta genom det träningspasset! :)

Kommentarer
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0