I min värld finns det bara rosa

Jag säger bara såhär. Det är inte alls min dag idag, inte det minsta! Vattenglaset tappade jag ut över min plattång, är värme och vatten BRA? Not. Hela golvet blev fullt av vatten, så även bänken. Jag torkade upp det och sekunden efter när jag skulle hälla upp juice skulle jag skaka och vips. Tror ni att korken var åtdragen? Njet. Det flög juice in i kylskåpet, längs kylskåpet och ner på golvet. Torka upp igen. Och när jag väl gjort det spiller jag såklart när jag ska hälla juicen också. Guten Morgen alles! Detta är en helt vanlig dag hos familjen Malin.

Såhär fina är handdukarna och de fina servetterna. Jag är nöjd minsann!

och handdukarna är stora, fluffiga och suger verkligen åt sig när man torkar sig. Det är så det ska vara. En bra handduk är verkligen a och o.

.. denna fina prinsessa är min gästhandduk. Är den inte tjusig? Jag är nöjd. Fick den för halva priset trots att det inte skulle vara det :) man tackar!

Kommentarer
Postat av: leia

haha....men vems är den andra tandborsten? va va va???



kram

Postat av: petra

meeeeeeeeeeeeeeeeen gumman stackars dig=( vet hur du känner dig, men å andra sidan så lyckas du gämt=).... du e ju min underhållning va skulle ja göra utan dig då?



hahha



puss my love

2008-07-02 @ 12:48:14
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0