Jag i torsdags



Nu kommer en liten outfitbild såhär på morgonkvisten. Tv:n är på högsta hugg och jag somnade lätt till SATCboxen igår, som vanligt varenda kväll nuförtiden. Vem behöver kanalar egentligen? ;) haha..

Kjolen är ny och kommer ifrån Indiska. Köpte den i veckan innan jag åkte till Sthlm för att jag var sugen på någonting nytt. Till den blev det bara ett enkelt linne från h&m och sandaler från dinsko (de är föör sköna faktiskt). Idag ska jag minsann blogga mer än igår, jag ber om ursäkt för igår alltså!

Däremot tycker jag att det var väldans kul igår när jag var ute på en promenad i lugnan ro och gick sedan hem igen och därefter sitter jag på toaletten och hör en människa stå och plinga sjuhundratjugofemggr på min dörr.. och tänker, det kan bara vara en dåre vid namn Victoria.. SÅ när jag kommer upp och öppnar var hon precis i trappen för att gå ner och skriker... "Åh tack gode Gud, vi har vart så oroliga.." när hon är i telefonen... "VA?? jag har bara vart på promenad, vad har hänt?" Hon hade tydligen vart här en massa gånger, min mobil gick inte att ringa till med tanke på att den var totalt avstängd den här gången och ja som sagt hade hon vart här en mängd antal ggr och sedan gått och handlat glass och efter det kommit tillbaka. Helt sinnessjukt. Däremellan hade hon ringt Johanna (som tänkte ta sin bil och leta inne i stan efter mig), min faster (som blev så orolig att hon nu ska ringa min far och säga till på skarpen att jag behöver en mobil som fungerar) hurra, hoppas det går PLUS att hon ringer Jonas (med tanke på att jag kunde faktiskt vart med honom). Men ingen av dessa var jag med! haha.. sedan kommer hon in och vi skrattar som bara den, men heeey det går inte med ord att beskriva att denna kvinna är en sådan älskvärd person. Du är så bra Victoria. Tusen tack! Jag uppskattar det verkligen, tänk om det faktiskt "hade" hänt något.. Thankyou!

Kommentarer
Postat av: Ida Björck

jättefin kjol :)

2008-07-06 @ 11:49:32
URL: http://idahbjork.blogg.se/
Postat av: Angelicas Closet

Sött!

2008-07-06 @ 18:35:01
URL: http://angelicascloset.blogg.se/
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0