Ett, två, tre... DRA!

Okej. Jag har pustat och skrikit och dragit. Man kanske bara ska erkänna att man inte längre kommer i jeansen som man hade på högstadiet.. Nej det är klart som korvspad.. Okej, kanske inte heller jeansen jag köpte förra året, men vad gör det? Jag har försökt. Och Neeej, ingen tråd har gått sönder. Tror jag? Haha, blir osäker.. Idag skulle jag då plocka upp alla kläder ur kartongerna, yeah right. Jag började (har inte tatt upp ett enda) och istället började jag prova kläder.. Men det är ju sååå mycket roligare! :D haha, jag har alltså hittat 25 par jeans och jag kommer faktiskt i de flesta. Heja heja! Men när använder man jeans? Förr gjorde jag det jämt (det kan förklara mina 30 par som bara ligger och hänger, nästan i alla fall, jag sålde några jeans på tradera för mer än jag köpte de för, det är vad jag kallar affärer!) men inte nu längre.. Finns det ett mer obekvämt plagg? Jag undrar jag.


Här är några braxer från min kära garderob. Den är looovely. Det ordet använder jag i varannan mening. Jobbigt.

Min nya garderob då, det som får plats.. Alla grejer som är där nu var alltså inne i mitt städskåp plus köksluckor innan! Haha, sedan har jag ju min lilla "walkincloset" också, fast de flesta kallar det "klädkammare" bara för att den är så liten.. Well, jag vet inte jag.. Det ryms grejer där ändå..

Lite skor finns också, längst ner då..

... här ligger några till tydligen.. åh, vart ska jag få plats med alla?...

... lite till på skohyllan...

... och några skokartonger som är så söta med öppning på. Jag vill ha fler sådana. Tänk er en stor walkincloset. Den dagen jag gifter mig vill jag ha en stoooor trea med ett stoooort rum med kläder.. Haha, okej, jag klarar mig med ett lite mindre rum men erkänn, ska två personers plagg ligga därinne behövs ett stort rum. Och allt ska vara sorterat, välstädat och fint. Man ska kunna hitta sina plagg.. jaja.. nog om detta.. haha.. jag bara svamlar..

Ja kära vänner, nära och kära, det kommer snart en fortsättning.. Detta inlägg var ungefär bara om byxor och skor.. :)

Kommentarer
Postat av: emilie

nej men gud, GE MIG :)

kram kram

2008-06-15 @ 10:23:55
URL: http://misa.devote.se
Postat av: MALIN

emilie: haha, O JA! ;) jag älskar den! KRAAM!

2008-06-15 @ 11:30:45
URL: http://maaaliiin.blogg.se/
Postat av: e

vart har du hittat den där snygga garderoben?:)

2008-06-16 @ 12:00:40
URL: http://rockisdelicious.blogg.se/
Postat av: MALIN

e: haha, den har jag minsann införskaffat mig på ikea :) Otroligt bra!

2008-06-16 @ 22:19:19
URL: http://maaaliiin.blogg.se/
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0