Stockholm i mitt hjärta


Och jag är verkligen stolt över att få bo såhär vackert, en fin kväll här i Uppsala..

För var dag som går blir jag mer och mer sugen på att flytta till Stockholm. Uppsala är perfekt, jag vet, staden har allt och jag trivs såå fruktansvärt bra här med vänner, jobb, lägenhet och församling. Det är helt fantastiskt. Sedan kommer man till det ändå, jag har alltid velat bo i Stockholm. Det spelar ingen roll hur många gånger jag förnekar det, Stockholm är toppen på berget faktiskt. Men samtidigt, då måste jag börja om än en gång. Orkar man det?

När jag satt här för några timmar sedan och gjorde klart min framsida på min almanacka (ni får se sen) började musik spelas.. såklart från grannen. Det var idas sommarvisa och även låten stockholm i mitt hjärta.. på HÖG nivå. Jag började såklart sjunga med här ovanifrån. Otroligt underbart härligt sommarväsen :)

I onsdags när vi våldgästade Stockholm träffade jag en killkompis, ja, Johanna var såklart också med och vi åt mat tillsammans. Där föreslog vi verkligen "Allsång på skansen" i sommar. HUR KUL BLIR INTE DET? Jag är taggad. Lätt. Saker som jag alltid velat göra faller sig så naturligt här nere. Kalas!

Kommentarer
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0