todays;

Denna del är min bästa del i garderoben. Där kan man verkligen förvara alla sorters smågrejer och det fungerar kanon. Lägg märke till "ljushållarna" som jag sorterat några örhängen i. SMART tycker jag själv faktiskt. Det gör mycket att få sortera och verkligen gå igenom vad man egentligen har i sitt eget hem...

Ringer till Johanna på lunchen och det spöregnar ute. Jag är klädd i remsandaler/gladiatorsandaler, tja en blandning, och vad händer? Jo jag går in till Åhlens/hemköp och precis vid entrén där ramlar jag baklänges. Inte en sådan fin landning ni vet när man kan ta emot sig med någon hand eller så ( här gick inte det alls höll i väskan i ena handen och telefonen i andra) Ramlar. KLUMPEN själv, det är jag det, ligger där på golvet och Johanna har försvunnit i telen och skriker "hallå hallå MALIN VAD GÖR DU?" haha och en mängd människor (ja, jag lyckades ju göra detta i lunchtid mitt i stan) stirrar och skrattar. Well. Jag bjuder på den. Som vanligt.

A: MALIN, alltså man skulle lätt kunna göra en film om ditt liv. Det skulle vara så kul. Du är med om ALLT.
När jag berättar om min lilla incident på lunchen..
A: Alltså jag förstår inte, du har vart borta i en halvtimme och ändå hinner du med att göra bort dig IGEN?
haha, ja vad kan man säga. Det är ju Malino som talar. Hemskt men sant, men jag fick ändå beröm av honom idag och det är jag stolt över. Jag tänker inte säga ang vad men det var en jobbgrej. NÖJD är jag :)

Godis och glass har vart käket ikväll. SÅ MYSIGT! Det var jag värd. Jobbig dag idag. Jobbigare kommer det bli.

Kommentarer
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0