doyouwannamarrymycousin?

Eftersom jag nu har läst Victorias blogg känner jag mig sugen på att skriva om henne. Därför tänker jag nu skriva ner x antal kriterier till hur DU vinner hennes hjärta.. Jag börjar med det första:
1. Du skall vara generös. Hon hatar rent ut sagt snåljåpar. Det vill säga, går ni på date.. Betalar DU, utan att göra en större grej av det, det skall falla sig naturligt en ren självklart.. OK?
2. Kristen såklart.. Det SKA vara så! Detta är även det en självklarhet att man utgår ifrån samma värderingar och har en sund livsstil.
3. Moralfarbror. Hon är nämligen själv en moraltant som har någon att slipa sina tankar emot..
4. Argument för varför du tycker en sak. Har du ingen stake kan du bara lägga ner.. Tro mig. Jag vet!
5. Politiskt aktiv är verkligen ett måste annars överlever du inte detta förhållande. Jag vet detta också! Nyheter, dagsläsning av tidningar, aktuellt, rapport. Kom ihåg: Du skall sätta expressen före aftonbladet, SVD före DN, ja ni fattar.. Ingen kommunist här direkt.
6. Resor är en del av denna kvinnas liv. Med tanke på alla hennes bravader hittills bör du kunna inspirera och överraska henne med nya underbara härliga resmål. Bröllopsresan - till en öde ö och bo i en bungalow.
7. En riktig välgörenhetskvinna. Här snackar vi barnhem och olika hjälpverksamheter. Denna tjej har verkligen ett stort hjärta. Får du plats där?
8. Du måste kunna lyssna och nicka med om du verkligen tänder på någonting. Man ska aldrig diskutera emot om man verkligen inte är säker på sin sak. Här kommer testet: Är du en riktig man kommer du att klara detta!
9. Bli inte förskräckt om Victoria blandar en massa härliga ingredienser och röror i köket. Avbryt inte. Det blir på något konstigt vis alltid bra i slutändan.. Förutom den senaste tonfiskröran då, den var god, men gav magsmärtor, även spya. Hon skyller på att det var tonfisk från euroshopper. Vem vet?
10. Här kommer då en sammanfattning. Du skall älska henne av hela ditt hjärta, av hela din själ, av hela ditt förstånd och all din kraft. Och pricken över i:et, du skall helst vara från mellanöstern eller sydamerika.

Finns du möjligtvis där ute och har även orkat med att läsa igenom alla kriterier och krav. Kontakta då HENNE!

image2249

Kommentarer
Postat av: Marre

Yä!

Men punkt 5; Är det så att kommunister väljer aftpnbladet före expressen och vise versa? Och är inte kommunister lika politiskt aktiva som t ex liberala?

2008-03-25 @ 02:23:32
URL: http://marregoeswild.blogg.se
Postat av: Anonym

jo, eftersom aftonbladet är socialistiskt,du kanske inte visste det?
jo det är klart att de är politiskt aktiva cm inte mer, men som alltid i politiken är det åsikten som skiljer.
det är konstigt vad unga lär sig lite i skolan nu förtiden.

2008-03-25 @ 09:54:11
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0