myshop

jag älskar h&m, och kommer alltid att göra det.. Så vackra vårsaker nu, eller varför inte sommarsaker?

Måste bara berätta, är hemkommen från gymmet, drog iväg en snabbis bara och jordens mest fina grabb är där också, vi spanade in varandra under hela gången och sedan sågs vi inte mer, typiskt tänkte jag. Därefter en halvtimme ungefär går jag iväg till cykeln och vem kommer ut genom dörren om inte denne karl? Haha, helt galet, lugn.. det kommer mer.. Han har sin cykel precis på pricken bredvid mig i stället så att vi var tvungna att skratta. Haha,
Han: Nej men tjenare grannen!!
Jag: Haha, så du står här bredvid mig..
Han: Jaa visst!
Jag: Ja men vad trevligt hörredu :)
Här fipplar vi båda upp låsen och är koncentrerade, jag drar på mig mössan och allt sådant och sedan..
Jag: Hörredu, vi ses :)!!!
Han: Jaa, absolut, ha det så bra! :) (Med jordens vackraste leende!)
Jag: Tack detsamma mannen! (okej, jag skulle inte säga så, men det flög bara ur mig.. galet typiskt, men vad gör det om hundra år?!)
Okej, till någon tjej därute som hade en pojkvän som kom hem strax innan nio ikväll ber jag så hemskt mycket om ursäkt till..

Jag måste bara säga en sak till. Det finns verkligen hundratals olika bloggar och det finns även hundratals olika människor som härmar dessa hundratals/tusentals olika bloggar. Jag är INTE en av dem, och kommer aldrig bli det heller. Jag skriver precis från mitt hjärta och jag tror att det är det som gör att jag har så många läsare. Det gillas kan jag lova. Jag är er evigt tacksam!

Kommentarer
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0