someonespecial

image2247
Denna dag har varit helt underbar. Haha, trots min fruktansvärt dåliga sömn. Ni ska få höra. FÖRST har Vic Och jag gäster här hemma, fyra underbara människor.. Yes. Det var ju jätteroligt verkligen, till en viss del. Klockan elva när jag vill lägga mig och sova håller alla igång för fulla muggar. Ja visst, de spelade gitarr (jaa, jag älskade det faktiskt, haha, det är det mysigaste som finns att höra när man sover så okej då det var godkänt) och surrade SÅ HÖGT! haha, halv ett hade jag fortfarande inte somnat.. Ja jag skulle kliva upp nittonöversex. Jag blev så arg. Då började jag sätta igång och prata med min mun. haha, ja jag använde den :P och sedan blev jag piggare. Efter det skrek jag att alla skulle vara tysta och att de skulle åka hem,. haha.. så blev det! ;) och jag kunde somna. Av någon anledning vaknade jag runt halv fyra, bara av ingenting och tar upp min mobil, mumma. Jag tycker om honom! ;) haha.. vi skrev till ungefär kvart över fem. Haha, vilka puckon gör det på en natt liksom, särskilt en sådan när man ska börja jobba klockan åtta? Jo, vi gör det :) Åh, jag är såå fruktansvärt glad. Såå denna morgon var jag pigg ändå, haha, efter någon timmes sömn sådär.. Det gick jättebra att jobba. A var ny idag för mig och hon var den sötaste eller ÄR den sötaste kvinna jag träffat. Jag babblade på om min stora lycka som inträffat och hon var så glad för min skull! Dagen gick ändå snabbt, men mycket långsamt. Tur att de fyllt på ägget i lunchrummet. Jo jag tackar ja :)

pss. När jag vaknade klev jag ur sängen och hittade på golvet..
" Glad påsk Malin, vi älskar dig" :) haha.. "följ denna tråd och finn.. skatten!" haha.. jag följde tråden och vips tog den slut. VAAAA? haha, det är endast jag som är vaken i huset och jag fattade ingenting. Mitt på golvet (klockan var här omkring 7) ligger en ögla och bara ligger. Jahapp.. De glömde ägget tänkte jag :P haha.. NEJDÅ jag fick lägga mig ner och krypa runt och tillslut hittade jag det under alla lovsångsböcker! hahaha.. De är för roliga. :) Och det var fyllt med massa smarriga saker. Kan människor min godissmak, då älskar jag dem för livet. Det är VIKTIGT för mig ;) haha.. Så nu är det snart uppätet och jag mår illa. Sitter här i morgonrock och ska absolut INTE göra någonting ikväll. Såååå skönt! Ska sova i tid. Jobbar imorgon också :D

Just det, på jobbet idag är det en brud som är jordens bästa, jag älskar henne! haha,, hon är så skön, vi pratade på hela dagen om våra kärlekar, varav jag själv är uppe på rosa moln och studsar medan hon hahaha.. åh vad kul! jaja.. Hon är underbar. Jag är glad..

Kommentarer
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0