s/s08

Mina favoriter och som jag kommer att satsa på under denna säsong är följande:
1. Tygskor/Converse: Jag har aldrig ägt ett par converse, varför? Det vet jag inte, nu vill jag ha allihop faktiskt. Men jag köper de aldrig. Varför? Det vet jag inte heller.. Jag tycker att de är dyra, men istället kan jag köpa fyra par andra skor som kostar dubbelt så mycket.. varför? Don't ask. När lönen kommer blir de mina. Så det så.
2. Skinnjackan: Den är fortfarande så fruktansvärt het. Jag ångrar att jag skickade tillbaka min äkta från ellos men ja, den blev ful efter en användning. Inte bra alls. Dock var den riktigt snygg. Ett bra köp och funkar till höst också!
3. Blommigt/Randigt/Rutigt: Allt vad mönster är helt enkelt. Själv har jag blivit svag för både randigt och blommigt därför vill jag även införskaffa mig rutigt. Det är så otroligt snyggt! Många fina budgetvarianter finns hos oss på h&m.
4. Vida jeans: Jag älskar det. Ett par sådana ska jag också köpa mig. De är fruktansvärt snygga, särskilt i en ljusare tvätt. Jag är så sugen, bara det att jag inte provat "de perfekta" ännu. Men det kommer...
5. Färgfärgfärg: Rosa, orange? Ja, färger av alla dess slag helt enkelt. Grönt är också härligt!! Jag tror i alla fall på en rosa vår och en rosa höst, jag menar vem gör inte det?
6. Glass: Jag har bytt godiset mot glass, tror jag? Men faller nog snart tillbaka. Glass är i alla fall underbart trevligt och det är perfekt i varmare tider. Nu är favoritsmaken vanilj.
7. Transparenta plagg: Jag är stormförtjust i min svarta spetsklänning från ginatricot. Den är helt underbar och verkligen ett bra köp till en liten peng. Kan det bli bättre? Lite preppylook över det hela också!
8. Clutchen: Den är toppen. Nu vill jag verkligen ha den gula i lack från h&m. 98:- helt enkelt såå bra pris.
9. Vippiga kjolar: De har aldrig varit så heta som nu. Jag menar det också, efter att ha studerat hela 1900talets mode kan jag med glädje säga det på riktigt. De finns i alla möjliga stilar och varianter. Den svarta från h&m är toppen. 98:- den med. Sjukt bra!
10. Fodralet: Jepp. Still going strong...

(detta är mina egna tankar och funderingar, ni får givetvis kommentera och ifrågasätta, lovar att svara så snart jag kan!)


Kommentarer
Postat av: Emma

Jag gillar din blogg! =)

2008-03-11 @ 18:03:21
URL: http://femtondejuli.blogg.se
Postat av: MALIN

Emma: Tack så jättemycket! Nu blev jag glad :D

2008-03-11 @ 19:02:42
URL: http://maaaliiin.blogg.se
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0