thanksforthatlovelylady

Jag är dunderglad. Först åkte jag iväg och tränade och sedan skulle jag hitta telia. Well, det är ju en affär man kanske inte besöker dagligen så att det tog tid. Medan gick jag till hemköp och där var det 3,90:- hör och häpna. Jag har bestämt mig för att äta hur mycket godis som helst denna helg så på måndag ska jag rulla fram på ett ungefär. I alla fall gick jag där med mitt godis och hittade också telia. Glad. Kommer in och jordens kö, jahapp,efter fem minuter inser jag att det kan vara lättare med en nummerlapp. Ja, det är ju jag det Klantig som jag är. Tog en sådan och satte mig ner igen. Då blinkar lamporna till och det blir mörkt. Jahapp! haha, så kul... jaja.. livet går vidare och till slut efter en kvart är det min tur. Hurra. Jag springer fram och är taggad till att börja mitt tal som jag har övat på sedan länge. Hon var hur söt som helst och jag sa att jag inte hade kvittot, hon bara : vi ringer till övik istället så faxar dem ett.. i stockholm sa dem "NEJ ABSOLUT INTE; vi gör ingenting utan kvitto" (men spring och döö nästan!) Vi fick det och när hon öppnade mobilen säger hon "Mäh, det här simkortet är ju jättegammalt, det kan du väl inte använda.."
"Kan och kan, tänkte jag, nog kan jag det, frågan är om det är bra?" haha.. hon fortsatte med att eftersom du har en 3g så måste du ha ett sådant simkort. Jag skickar ett på momangen. Nu kommer det komma hem till pappa så han får väl skicka det till mig då! ;)

I alla fall ordnar sig allting och jag sitter här med jordens fulaste mobil, men glad är jag ändå. Nu har jag en! Farmor har fortfarande inte förstått att det är en lånemobil. Hon tror att jag köpt en ny (från 1997?) hahaa..
"Farmor nu har jag en telefon..."
"Vaaa, har du köpt en ny???!"
"Neeej, jag har fått en lånetelefon"
"Men så snälla dem är, ja det var väl tur"
"Jaa, verkligen, den är jätteful men det fungerar"
"Vaa?"
"Äsch, det var inget"
Så går jag iväg och börjar ladda telefonen...
"Har du köpt en ny nu?"
Jaha..så fortsätter det! haha...Hon är föör söt min farmor. Går runt och plockar..
Jag kommer inrusande och springer runt hit och dit med grejer och skriker:
"Ååååh vad jag är kissnödig" (har vart det sedan klockan 10)
Farmor: Men spring på toaletten då, gör det!
Jaa, hon skulle ju gått det första hon gjorde, de har det så lätt. Är man kissnödig går man. Är jag kissnödig kommer jag på tjugofem olika grejer jag ska göra innan och ja, då blir det som det blir! haha..


Kommentarer
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0