welcometomalin

Hej alla nya läsare!
Vad kul att ni har kommit för att stanna, hoppas jag. Jag blir överlycklig varje gång jag tittar på min termometer så att säga, även kallad statiskräknare. Så roligt.. Men då kommer vi till den punkten där jag faktiskt måste berätta om mig själv, en gång till, för er alla, till er alla!

Först GODMORGON!
Jag heter Malin och är 19 år, fyller 20 i september, alltså en glad 88:a. I december bestämde jag mig för att ta mitt pick och pack och flytta, det blev till Uppsala. Nu är jag överlycklig, allt har gått så smidigt ändå. Jesus har hjälpt mig vill jag lova. Allt jag bett om har jag fått. Ett jobb - jobbar på h&m i Uppsala centrum. Det bästa jobb man kan ha med de bästa anställda som finns på denna planet. Har även fått en lägenhet, en otroligt vacker sådan, men jag flyttar inte in förrän i maj, så en och en halv månad kvar. Jag är tapper och väntar.

Mitt största intresse är mode och det visar jag med att spendera pengar på kläder och acc. Så otroligt kul! Jag önskar att jag kunde skriva mer om mode i bloggen men tyvärr hinner jag inte, eller jag tar mig inte tid. Dagarna är oftast så långa på jobbet och hela mitt liv kretsar kring mode att jag inte orkar ta itu med det på kvällarna.. Men kanske en vacker dag.. typ som när jag flyttat! Då faller mitt liv samman.

Jag är kristen och älskar Jesus mer än någonting annat. Det är han som fått mig till den punkt jag står i här idag och jag kan inte tacka honom nog för hans nåd och barmhärtighet. Jag älskar lovsång, jag älskar tillbedjan. Det är så underbart. En vacker dag står jag där i Hillsong Australia och ler tillbaka på den tid jag hade här när jag bara längtade :)

Den bästa film som finns är "hur man blir av med en kille på tio dagar" haha, men ska vi vara seriösa är det nog "sunes jul". Det finns ingenting bättre ;)

Lite om mig. Nu är det din tur. Fyll kommentarerna tack, jag är nyfiken ;)

Kommentarer
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0