whiteforyouandforme

Äntligen! Detta kommer verkligen sent men jag är nöjd. ÄNTLIGEN har jag ett par vita tygskor, och vet ni vad jag betalade? Vavava? Vågar ni höra? Jag måste tänka själv.. men i alla fall hade jag en sådan tur. En brud på jobbet kom upp till oss med ett par vita skor som varit en retur. PRECIS en 39a och jag blev överlycklig. Lade undan dessa och köpte dem senare.. och ja, de var riktigt skitiga, eller litegrann i alla fall så jag fick de för halva priset... plus lite till då ;) Ja, de var billiga! Mindre än en halv lunch, ursäkta mig, men hur bra kan det bli? Jag är nöjd!

Det blev även en till fodralklänning i randigt från ginatricot, likadan som den blommiga och den svarta.. Rutigt var också häftigt faktiskt.. Sedan en blå/vit randig klänning från h&m (jaa, idag kom den in, den som vi ALLA letat efter från sofis mode!) även en turkos kortkort kjol med volang plus den där röd/vit randiga klänningen för mindre än en hundralapp. Det är kul att fynda! :)

Ikväll har jag käkat korvstroganoff och ris (mums!) En stor fet snoddaskaka, massa mördegskex, lösvikt och naturgodis.. Behöver jag säga att jag nu rullar fram och att sumobrottarna i Japan kan slänga sig i väggen när Malin från Uppsala dominerar stort? Hmm, men så kan det gå ibland! :)

Mitt nästa köp: Den där rosa väskan från topshop. 549:-. Det är NU man ringer sina föräldrar och flörtar... Mamma, jag väntar på en kommentar :) Bara så du vet kommer du få shoppa loss med mig i Stockholm när ni kommer ner hit! FY VALE vad roligt :D

Kommentarer
Postat av: leia

haha....du är galen kvinna!!!! älskar det....på torsdag ska vi minsann rulla fram tillsammans!!!
du får allt ta å slå en pling på min tel imorn kväll så vi kan styra upp vårt möte...

och jag BEHÖVER faktiskt ett par vita tygskor jag med!!!!

kraaaaam

2008-05-06 @ 21:53:07
Postat av: Mor

Haha...drömmar är tillåtna att ha. Men någon shopping i Stockholm när vi kommer i juni det kan du nog stryka på attgöra listan. Troligen finns mycket annat som är viktigare än klänningar och kjolar och vad beträffar väskor så tror jag inte ett dugg på att du är utan... :o) Take a look i din garderob!!! BYBY my dear daughter.

2008-05-07 @ 12:52:21
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0