Det handlar om traditioner

För mig är traditioner A och O. De ska finnas, okej jag kanske inte riktigt är som gustav svensson när det gäller att ha "doppigrytan" på bordet (den står pappa för) med tanke på att INTE EN KOTTE äter den ändå men nästan. Jag älskar sådana ting, granen ska klä's en viss dag och det ena efter det andra. IDAG var jag med om uppsalas adventsfirande och det var det mäktigaste på hundra år. ALLA gick dit, alla stod och myste med varandra.. och det var köer överallt. Mys var en faktor som var given. Till ett medley av låtar från abba (eeeeh? julmusik vaart då?) visades miljoner av stjärnor och fyrverkerier på himmelen. Det var det finaste i min värld.

Hemma har jag lyssnat på julmusik och tänt första ljuset. Imorgon börjar julkalendern juuuuee! Så mysigt att kliva upp och sitta i pyjamas och bara titta. Nöjd. Fick ett mess av mor o far och min kära mamma har satt in FEMTIO kr på kontot så att jag också såklart skulle få ett adventspaket "Nu kan du köpa en tidning och godis" JA TACK :) Traditioner minsann!

Btw. jag älskar mitt meddelande på telesvar från sötaste J igår. HAHAHA, vad jag har garvat till det idag... "HEEEJ VÄRLDENS BÄSTASTE MALIN det är J här, du har tydligen fullt upp med alla.....  PUSSPUSS" haha hon är för go den bruden..

Nu ska jag lyssna på ABBAlåtar. Det känns som om de hör julen till :)

Kommentarer
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0