Dagens köp


Idag har jag köpt den här ljuvliga saken. Hur fin är den inte på en skala? Nöjd. Ni behöver ju inte titta på facet med tanke på jordens stormoväder PLUS regn utanför (ja, jag var tvungen att skaffa mig ett paraply också, lämnade mitt hemma vilket var en nit på riktigt.)

Ja fortfarande jordens mest "ickeborstade" hår. Haha, men lika glad för det är jag, som vanligt då.

Tjaa, det här var bara en mellanbild (för att egentligen bara visa alla jag tog, eeh, inte för att själva jag förändras men ah, typ!)

Jag försöker mig på en håruppsättning, haha, lägg märke till försöker.. men egentligen, en uppsättning passar till klänningen... tror jag?

Nu är det väl ändå dags att visa resten av klänningen, så here it goes. Den är så fruktansvärt fin att ord räcker inte till.. Ser ni vad jag ser? :) Dessvärre skulle jag vilja att någonting markerar midjan mer för man känner sig som en säck, men ändå.. det gör som ingenting :)

.. och ja, den är väldigt kort, men snygg till svarta tunna strumpbyxor, bör väl passa på att använda sådana nu innan snön kommer (den sägs komma inatt.. ) Haha, ja, det är ett födelsemärke som jag har på mitt ena lår... när jag var liten trodde jag inte att jag skulle få några vänner pga. det. Men se bara, jag har sådana otroligt kära vänner :) Det kanske är tvärtom?

Klänning: H&M trend 498:-

Kommentarer
Postat av: Sanna

Hej gumman.. när du väl kommer in på Fejjan så finns hela historien i din Inbox... Typ längsta Med jag nånsin skrivit...!! Sen e ju faktiskt jag oxå lite nyfiken...;)

Puss gumman....

2008-10-30 @ 21:56:59
URL: http://sannaljungmans.blogg.se/
Postat av: Jonna

skitnygg!

2008-10-30 @ 22:12:13
URL: http://jompan.webblogg.se/
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0