Favoritbutiker i Stockholm

Jag såg att en kommentar handlade om butiker så självklart tar jag upp detta. Jag har FYRA stycken favoritbutiker (okej, men jag vill inte vara som alla andra och skriva 3 eller 5, det räcker ju trots allt med 4 inte sant?) Här kommer dem:

Zara kan ibland vara väldigt tantigt men överlag känns det verkligen som om det är en toppbutik. Jag älskar min väska jag köpte där och alla kläder känns kvinnliga, vilket är bra! Det är fashion på hög nivå och Mallan gillar det! Drottninggatans tycker jag är bäst och är ett måste för er som inte har vart där ännu.

Urban Outfitters är även dem väldigt bra. Jag gillar först och främst att butiken har en fantastisk lokal, man känner sig så välkommen därinne. Mysig och bra interiör. Sedan är utbudet väldigt varierande, jag brukar inte köpa så mycket där men när jag väl hittar något är det en DRÖM. Gillar också att det finns mycket inredningsprylar med roliga motiv. Denna butik ligger på biblioteksgatan.

H&M
hamngatan. Jag vet att jag inte egentligen ska skriva H&M men jag älskar denna butik så skarpt att den finns med i toppen. På riktigt. Affären är som bäst på hamngatan där allt och lite till finns att få tag på. Hur många går ut därifrån tomhänta? eh, ingen.

Ginatricot såklart. En stor konkurrens egentligen till H&M med deras billiga priser men samtidigt, man hittar så otroligt mycket snyggt som är.. låt säga.. kopierat från de dyrare märkena. Favoriterna är klänningar, kjolar och cardigans.. Trosorna är även väldigt bra i denna butik! Jag gillar som bäst ginatricot på sveavägen...

Kommentarer
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0