Jag förstår att ni är avundsjuka (igen?)

Jag älskar dem. De är magiska. Och jag förstår att ni är avundsjuka men samtidigt kan jag inte förstå mina arbetskamrater... Ni får läsa själva:

Dessa skor kommer in i måndags. En helt vanlig måndag ställs de upp och A säger "Det var de fulaste skor jag sett, vem kan någonsin köpa ett par sådana.."
Malin springer ner i trappan och är påväg till nedre våningen när hon genast tvärnitar (ja, ni förstår, mallan har ibland spring i benen som bara den, ungefär) vänder sig om och ser dessa skor, bara stå där.. hon drar genast med sig ett par 39:or.. springer ner och sedan hela vägen upp. Väl där uppe skriker denna kvinna "ALLTSÅ FY VALE VILKA SNYGGA SKOR" O bara tittar på henne och Malin fick inte ett så jättestort gensvar från denne man. Hon la iallafall undan dem. I slutet av dagen gick hon ner för att köpa skorna och skrämmer vettet ur P, frågar om hon får betala.. "P, visst är de snyggaaaaaa!!!" Inte heller av henne fick hon en glad kommentar "Nej USCH, de är så hemska, ser preciiis ut som de jag hade på 80talet" Jahaja.. "MEN DRIVER DU? Jag älskar dem" säger hon tillbaka och drog glatt kortet. A kommer och lägger sig i med en kommentar "Malin, är du seriös?" Hon var seriös.

Malin, det var jag det. Skor från h&m 398:- (de är inte bara assnygga, de är bekväma också.. vart med i massa magasin etc.)

Kommentarer
Postat av: emma

dom är inte så värst snygga, men dom har definitift något charmigt över sig och till rätt kläder blir dom antagligen fulländade och supersnygga

2008-10-08 @ 21:58:19
URL: http://emmariah.blogg.se/
Postat av: MALIN

emma: haha, du har så rätt så! logiskt?njet!

2008-10-09 @ 08:53:58
URL: http://maaaliiin.blogg.se/
Postat av: Isak

Malin.. Dom är jätte snygga!! :)

2008-10-09 @ 20:36:26
Postat av: MALIN

Isak: Du är galen men taaaaaaaaaaaaack! ;)

2008-10-09 @ 22:53:26
URL: http://maaaliiin.blogg.se/
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0