Där står jag i kortkort och höga klackar


Igår när jag körde in till övik börjar oljelampan att blinka och lysa i bilen. Jaha, är det någonting jag kommer ihåg från trafikskolan så är det att lyser denna ska man genast köra in och stanna bilen. Det gjorde jag också. Svängde in på sidan och stannade.. ringer mor som trycker bort.. hon sitter i ett möte på jobbet.. Ringer papsen (han är i luleå bara sådär över dagen, flög dit på morgonen och skulle flyga hem igen några timmar senare..) och berättar.. han fick guida mig hur man ska göra.. "Jag måste alltså ut ur bilen.. och in i huven?" "JA!" jahaja.. malin har blivit bilmekaniker, ungefär. Nu var det som så att det var inte så avancerat och egentligen låter det mycket värre än vad det var, den är trasig på något sätt.. men ändå.. tänk om det var något hemskt.. vad hade man gjort? Vilken tur att jag Malin ser kunnig ut när jag står där i kortkort kjol och höga klackar.. + blont hår. Men heey, även jag kan. Tror jag?

En vacker dag ska jag lära mig allt om bilar. Det skulle ändå sitta fint att kunna det (säger en kvinna som började gråta på uppkörningen... hahaha.. nog om detta)

Kommentarer
Postat av: malin

Haha, precis samma sak hände mig förra året. Pappa fick guida via telefonen. Ja ibland skulle man vart bilkunnig, men man kan ju inte vara bäst på allt ;)

2008-09-18 @ 18:28:55
URL: http://malinkarlstrand.blogg.se/
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0