Det är SÖNDAG!

Slutet av denna vecka, början av en ny vecka. Vet ni vad, snart är det julafton igen. Jul Jul Jul Jul. Det är min bästa tid på året.. helt fantastisk tid. Jag vill fira den med min familj men har en känsla av att jag kommer jobba i stort sett HELA. Så att det vore ypperligt om denna goa och glada familj kommer ner till mig. Eller till STHLM :) Ja tack! Vi får la se :)

Jag ska jobba idag. Det är skönt att jobba söndagar, man får sovmorgon, man får sluta tidigt! Efteråt har jag tänkt att stanna på subway och köpa mat. Jag drömde om denna underbara mat inatt och jag kan inte sluta tänka på deras mackor så jag måste helt enkelt :) Och efter detta ska jag börja packa upp och packa ner.. sommaren har gjort sitt, vintern ska in.. i garderoben förstås! :) Jag får se om jag hinner.. det bör också städas..


En sådan här utstyrsel ser ni mig sällan i, men tydligen hade jag det en gång förra veckan. Jeans. Stuprörsjeans.. haha, det är inte jag för fem öre.. men skönt ändå! Dock föredrar jag ALLT annat än jeans. Fin spetstopp, den gillas.. jag vet inte HUR MÅNGA efterfrågningar om "vart är den där köpt" jag fick.. jag pekade bara på gatuplan till slut.. men jag förstår dem, dock är den så slut den kan bli :)

Min skinnjacka är ungefär det bästa köp jag gjort.. Ja, den är fejk. Men ASSNYGG ändå!

Och till er som inte har något att göra.. lyssna på detta - här! Jag känner ingen man som sjunger bättre i alla fall :) Släpper gärna en tår.. & jag känner honom. Grymt!


Kommentarer
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0