Det som jag längtar till

Jag tittade precis genom mitt schema.. OM jag får byta helg, vilket jag verkligen hoppas, ska göra allt.. och jag kan ta ut EN obetald semesterdag så kan jag alltså vara i övik från tis till mån.. NÄSTAN en vecka. Förstår ni möjligtvis hur glad jag är för detta? Jag kan alltså åka hem på tisdagskväll och sedan vara hemma.. ONS..TORS.. FRE (HÄR FYLLER JAG ÅR ÅR ÅR ÅR ÅR) LÖRD, SÖN och sedan åka hem på MÅN. HUR GLAD FÅR MAN BLI? Jag ska träffa min familj, mina vänner, min mormor och morfar.. min morbror med sambo och dotter och JAG SKA HA SÅ KUL jag bara kan ha. Jag ska köra bil ALLA dagar, jag ska handla på mitt förra jobb på ica.. jag ska hälsa på på HM, jag ska träffa mitt ex och se hur han mår.. jag ska åka till umeå en dag... jag ska vara med mina bröder... de ska få lära mig allt om datorer.. jag ska hämta min lillebror i skolan.. jag ska hämta min andra lillebror i hans skola.. jag ska vara jordens snällaste syster.. jag ska baka (okej det var att ta i) jag ska... ja, vad ska jag göra mer? ALLT. Jag längtar.

Annars vill jag bara deppa ihop. Ikväll träffas mina vänner.. men jag vill inte. Jag vill inte vara glad.. Det går bara inte. Därför ser jag fram emot att åka hem hem hem den 16e.


summerlovin'. Jag har gjort en sak, bara för att aldrig glömma dig.

Och idag på stan gick jag det första jag gjorde in på KICKS för att spraya på mig Sean Paul, herrparfym så klart, den är helt fantastiskt underbar och får mig att drömma tillbaka till de goda tiderna på Cyprus. Dessvärre doftade jag man (och gör det ännu) men det spelar INGEN roll.


Jag shoppade en hel drös med stuffs, bara för att, egentligen behövde jag absolut ingenting av dessa.. men det är trevligt med lite inköp i garderoben. NU är det banne i mig slut på detta i alla fall.. Jag behöver inte ens en strumpa.. eller jo faktiskt.. jag äger INGA strumpor. Seriöst. Mamma köper nya sådär lite då och då när hon står i kassan och tittar ner i en stört och kommer på att sin dotter alltid tappar bort dessa men det har inte blivit av nu på länge.. vad kan detta bero på? jo, jag bor inte hemma.. men kära mamsen, jag är fortfarande din dotter.. post? :)

Och en sak till.. idag har jag skrivit över mitt abonnemang,. på MIG. WHAT? Pappa vill inte betala min räkning längre och jag måste alltså (för att han tycker att jag är gammal nog) betala denna hädanefter.. Nu ska jag ALDRIG mer använda min telefon. Förresten fick jag min elräkning idag. Eller min kusin fick den, VARFÖR? Varför kommer den inte hem till mig? haha, vad sjukt.. iallafall var den en tredjedel vad jag hade räknat med.. är det elen som är så billig eller är det jag som aldrig använder någonting i hemmet? FY VALE vad skönt. Detta firade jag med att föra över 600kr till en kompis istället. Hon förtjänar det. För hon är bäst inom NG. :)


Kommentarer
Postat av: Anonym

varför blir du som besatt när du tycker om någon?

2008-09-05 @ 22:45:36
Postat av: MALIN

Varför? Varför skriver inte du som anonym ut vem du är? Jag ser det ändå :)

2008-09-06 @ 06:44:35
URL: http://maaaliiin.blogg.se/
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0