12:43 HOW TO WIN MY HEART

Jag har verkligen ingenting att göra.. väntar på att Jonas ska hämta upp mig och sedan drar vi och käkar lunch. Men till dess, hittade detta inlägg min kusin skrev förra året.. tycker att det är lite roligt att se att det finns INGEN som känner mig såå väl som Victoria. Vi är uppvuxna tillsammans och jag saknar den bruden kolossalt mycket. SNART är hon hemma från London igen. Tack!

1. Du skall sätta Jesus Kristus först, han ska vara din bäste vän och det ska synas på dig även i vardagen.
2. Om du följer ettan kommer denna punkt redan vara uppfylld, då den handlar om att du varje gång det finns tilfälle att gå i kyrkan så skall du infinna dig på plats. Undantag kan vara att du är så sjuk så att du är sängliggande eller att du tvingas att jobba. Är du sängliggande fodrar Malin att du kollar på gudstjänsten över internet länken här.
3. Du ska vara ifrågasättande i hennes liv, hon vill att du frågar henne om saker som hon är med om. Hur hon mår och vad hon har för planer för dagen.
4. Du ska inte försöka vara imponerande genom att skryta med hur bra du är och hur många bollar du har i luften.
5. Du bör vara godisälskande samtidigt som du efter att ha förtärt ett par kilon ha en längtan till att träna, gym eller något annat, men sporten måste godkännas av Malin, dvs. rally Frank, är inte okej.
6. Eftersom Malin älskar musik och lovsång, bör du kunna sjunga samt spela något instrument.
7. Malin vill även ha en man som är moderiktig då kläder och fashion ligger henne varmt om hjärtat. Du skall nödvändigtvis inte behöva gå och införskaffa dyra modeplagg som går ur mode snabbare än basickollektionen på H&M.
8. När ni senare blir tillsammans ska du tycka om att prata om framtiden. Förlovning, barn och gifemål.
9. Gillar du nu inte romantik behöver du få in mer av det i ditt liv om du verkligen vill charma henne på riktigt ska du vara full av överraskningar. likt ett kinderägg, ny sak varje gång, inget trick får upprepas.
10. Sammanfattningsvis ska du vara en underbar man som älskar Jesus, som kommer att älska Malin. Du ska vara full av fantasi och dela hennes intressen.

DET ÄR GODKÄNT! och när detta skrevs såg jag ut såhär..
image331
haha..


Kommentarer
Postat av: jonas

tycker jag matchar den där listan rätt bra =)

2009-08-27 @ 18:18:09
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0