15:59 THE THOUGHT ABOUT COFFEE


NÄRBILD PÅ MIN SMINKNING som jag fick i julklapp av Johanna och Isak (redan då fastklistrade med och AV varandra). Jag vill bara säga att det kanske var den bästa julklappen på länge.. Anledningen till att jag inte gjort det tidigare var att de har renoverat om och liknande + att jag inte haft tid. Nu hade jag det, och i lördags passade perfekt. Jag är otroligt nöjd över mina sotiga ögon, kul att göra någonting annorlunda.. och vilka tips! MASSOR av tips!

Det bästa var också att man fick välja saker för femhundrakronor. Jag valde de tre till höger, dock fick jag lägga till litegranna. I vilket fall som helst - STORT TACK! Jag är otroligt glad och nöjd!

Btw. Åkte enbart till willys för att köpa kaffe. Gick in, köpte kaffe, mjölk, yoghurt, chokladsås, vitchokladsås och lite naturgodis. Gick till kassan, hur taggad som helst.. Åh vad gott med kaffe. Kommer hem, dammar av kaffekokaren som jag ställt upp med tanke på att de skulle fotografera lägenheten, ställer ner den, tar fram kaffet och häll.. Nej vänta nu... JAG HAR INGET KAFFEFILTER. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH. Jag är inte van? Jag är inte vuxen ännu? Jag är bara barnet. Ajaj. Jag vägrar åka tillbaka, buhu. Jag får inget kaffe.

Kommentarer
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0