17:48 LORD GIVE ME STRENGTH

DET SOM JAG SYSSELSATT MIG IDAG ÄR FÖLJANDE:

Vi har packat.. och packat... och paaaaaackat! ÅTTA STYCKEN säckar blev fyllda av kläder.. och ändå har jag kvar kläder som jag använder och tänkt använda i några veckor till!

Gunilla, Deborah och Hanna kom hem till mig för att hjälpa till OCH ACK vad de var snälla. ALLT är helt fantastiskt fint städat.. Porslin är nedpackat, toaletten är HELT genomstädad.. min faster höll på i två timmar därinne. TVÅ TIMMAR! Vilken tur att vi fick en kaffepaus (efter 10 min) på balkongen! Tack mormor och morfar för min kaffebryggare ÄNTLIGEN tycker jag om kaffe!

När jag fått ihop mina åtta säckar med kläder (vinterkläderna plus jackor plus kläder jag aldrig använder ligger i förrådet!)fanns det fortfarande en liten del kvar i den här delen av lägenheten.. De andra har jag inne i klädkammaren! Jag stod i en och en halv timme denna morgon för att sortera alla "hål" som ni ser där i mitten av bilden.. örhängen och armband och allt ligger sorterat FANTASTISKT fint.

Hanna var i högsta hugg med glasen! Vilken välsignelse att vara ute i såå god tid och få allt fixat :) Söta Hanna, blir så glad av dig!

Jag gillar att Gunilla blinkar med ena ögat :P haha.. SÖTA FASTER! kändes som en härlig tomteverkstad!!

Jag putsar spegeln med någon gammal tshirt mor lämnat för EXAKT denna användning. Bra mallan!

Sedan gick jag ut med en säck för att slängas.. AAAH tungt! Slog ner allt med den, bara tidningar.. och allt annat! Alltså inte bara.. men tja, ni fattar..

Vi åkte två vändor till min faster med ALLA mina saker! Det står alltså nu åtta säckar och fyra flyttkartonger här inne MEN det är bara för några dagar, hon är kanske jordens snällaste och jag uppskattar det HUR MYCKET SOM HELST!! Så härligt snällt! Jag ska nämligen ha visning imorgon och på söndag så ingenting får finnas framme i min lya.

HAHA, jag var inte redo nej, igen. Men vi lastade in lådor för fulla muggar!

Svettig som en gnu är jag nöjd när allt är inpackat! AH, klart!

NU SITTER VI HÄR OCH BLOGGAR, jag och Deborah! Hon har nämligen skaffat sig en blogg! :) (kommer upp senare!) Gunilla gör mat och kycklingfilé står på schemat. Jag är så hungrig att jag tillochmed sitter och småäter RÖDLÖK. Mums!

Kommentarer
Postat av: Mia

Vilken mysig blogg!=)

2009-08-12 @ 19:12:09
Postat av: MALIN

Mia: tusen tack! söt du är :D

2009-08-12 @ 21:24:07
URL: http://maaaliiin.blogg.se/
Postat av: CARRO

fin blogg & garderob ;)

hoppas allt är bra med dig.

2009-08-13 @ 03:01:04
URL: http://typcarros.blogg.se/
Postat av: Passepartout

åh, det är så roligt att flytta!

2009-08-14 @ 07:54:19
URL: http://passepartout.webblogg.se/
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0