01:34 THE EVERLASTING GOD

Klänning från h&m divided, väska h&m trend, skor h&m divided red..


Bara sådär.. slut. Allt är slut. Denna vecka är över.. och det är ett heeelt år till nästa. Jag kan verkligen titta tillbaka på den med glädje och känna att jag inte kunde gjort det bättre.. Har varit på ALLA möten utom TVÅ, ett i måndags klockan 15 och ett i fredags klockan 10. Jag har alltså varit med seeent på nätterna och tidigt på morgnarna.. och vet ni vad? Det känns perfekt. För vill man, går det också. Jag har inte varit trött någon gång.. känner mig mer pigg nu än innan denna vecka.. ALLA säger att man måste sova och skippa möten men jag säger - skitsnack. Det är bara bortförklaringar..

Jag tänkte bara berätta om mötet jag var på i... eehm, tisdags var det. Tisdagskväll.. Det var nog det bästa mötet för min del.. mysigt och bra. Sjöng "You've got a friend". Iaf, jag kände att jag behövde prata med någon.. Satt och tänkte på det under självaste mötet och tänkte huur jag skulle lägga fram allt jag har på mitt hjärta.. vid vilket tillfälle... vad jag vill komma fram till.. ja ni förstår kanske ingenting MEN jag vill bara prata med någon person som jag inte känner för att få ur mig en massa.. så att jag sedan kan rulla vidare! Detta satt jag och tänkte på under predikan.. sedan blev det lovsång igen och efter detta tog mötet slut. När vi sedan skulle pallra oss iväg.. kommer det fram en kvinna i kanske 30årsåldern? Hon knackade på min axel och frågade.. "Hi, do you speak english?" "Yeees I do" och sedan fortsatte hon på engelska.. "Du förstår jag har under mötet känt att DU borde prata med någon.. jag har liksom känt att du behöver få ur dig saker som du bär på.. sådant som bara gör det jobbigt för dig.. Tror du det..?" Jag tittade på henne (ungefär med ett liknande ansiktsuttryck som om jag sett sjuttiofem kor dansa foxtrot..) Förvånad. Paff. "Du måste skämta va? Det är precis det jag suttit och tänkt på during the meeting.." blabla, på engelska. Ibland får man till engelskan ändå.. "Lova mig att du pratar med någon, det behöver inte vara jag, jag hade dock mer än gärna ställt upp, men lova mig, prata med någon!!" "Jag lovar, tack så jättemycket"

Nuförtiden blir jag inte förvånad längre.. Jag vet helt enkelt att Jesus gör under.. Ett till exempel.. Jag hittade en femma i plånboken (är inte så vidare värst duktig på att ha kontanter.. å andra sidan har jag aldrig pengar på kortet heller.. haha) som jag i sin tur la ner i kollektboxen och tänkte "välsigna den här lilla femman, amen".. efter mötet gick jag ut, och jag fick en tjugolapp. HAHA. Kanske inte mycket för världen.. men jag älskar att se saker med egna ögon..

Kommentarer
Postat av: sass

verkligen jätte snygg klänning ^^

2009-08-02 @ 13:49:27
URL: http://sandraliksom.blogg.se/
Postat av: MALIN

sass: tusen tusen tack :D Jag gillar den!

2009-08-02 @ 14:26:57
URL: http://maaaliiin.blogg.se/
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0