22:18 IT CONTINUES

Vi kom så småningom fram till självaste city och parkerade under gallerian. Därifrån gick vi runt på alla möjliga affärer och jag tryckte på min karl en hel drös med plagg, han provade glatt - till och med en jeansväst (såg ut som någon tagen direkt ur melrose place eller någonting liknande så NEJ den fick inte följa med hem! trots att allt klär en skönhet :P) Vi lyckades hitta ett par svart/grå-nötta jeansshorts med fransar- SÅ SNYGGA, en vit tshirt (se nedan), en randig tshirt (råsnygg!!) och såklart, den absolut viktigaste accessoaren i höst/vinter - HATTEN! Jag trodde inte att han skulle vara taggad till att bära en sådan MEN jag hade fel. Såklart han ville ha en. Det är min man det! Jag är stolt!

Vi drog sedan vidare för att fika (vi båda var ruggigt sugna och jag behövde KAFFE!!!) Waynes är alltid lika mysigt.. och de har de bästa kaffet i denna värld. Jag ljuger inte.

Åh vad gott. Åh vad gott. Jonas drog en varmchoklad medan jag njöööt av min caffee mocca. Mumma! Väntade ivrigt på min bagel också.

Vädret var toppen och det var (trots denna bild) väääldigt mycket människor i farten! KUL! Efter fikat blev det drottninggatan... Jag hittade verkligen INGENTING.. så mitt humör blev.. sådär. Jonas märkte detta. Haha. Han fick leva med det. SÅ jag bad som sagt en bön i den sista affären och resterande vet ni. GLAD!


DET ROLIGASTE VAR när Vi skulle skynda oss hem. Jag vägrade missa GREEK som började klockan 18. Några minuter över 17 var vi fortfarande i sthlm och jag sa helt enkelt TRYCK PÅ PEDALEN - x antal ggr. Han gjorde det.. kanske lite för mycket... Ute på valhallavägen:
Jonas - NEJ nej NEJ nej NEJ NEEEEEJ! (formligen skrek!) så vred sig ratten och vi låg i feeeel fil såklart och kom ut på en mindre väg.
Malin - MEN JONAAAS! VI HAR INTE TIIIIID MED DETTA! Sluta titta på mig och titta på VÄÄÄGEN!!!
Jonas - Jag tittar inte på dig JAG tittar på dina ben
Malin - MEN DE HAR DU JU SETT 750 ggr förut!! ÅH!!

(okej, det kanske inte låter lika roligt här men jag skrattade galet mycket - sedan tog det oss säkert 10 min bara att komma därifrån! åh! Män! Att de aldrig lär sig! :p tur att han är bra ändå!) Vi kom iallafall hem 17:54. Det ni!

Kommentarer
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0