YSL and Veneta s/s 2009

TILL KVINNORNA:

Det är någonting med skorna, någonting med det transparenta och någonting med "knä"längden i byxdressen. Jag gillar det. A lot. Däremot är det svårburet gånger tusen. Har försökt ta på mig min transparenta topp x antal gånger men det slutar alltid med att jag tar någonting annat. Likadant igår. MEN denna kvinna passar i det. Vem har sagt att nitar INTE är hett? Dum kommentar.

Shortsdressen kommer dominera stort också. Jag gillar även materialet metallic. Kan dock vara ett taskigt material mot mina händer, och det gillas INTE.

Lägg märke till de snygga frisyrerna. Imorgon ska jag testa göra någonting liknande.

TILL MÄNNEN:

Ah, så hett så hett. En kostym. Svårburet för en del. Men se bara. Färgen är underbar. Att män bär väskor blir större och större. Frågan är bara "vad fyller de väskorna med?" Måste nästan ta reda på mer fakta och sedan skriva det här, har hört av anonyma människor att de brukar fylla med handdukar, bara för att...
Åter till bilden, jag gillar "sailor"känslan, blått, vitt och rött. Till detta läder i form av väska. Dubbelknäppt kavaj är a och o.

Såhär ljust men INTE längre. Att män bär vita byxor är ungefär det värsta som finns. Jag vill bara skriva det. Det är INGEN modemiss. Det är en Malinmiss. Och jag tror inte att jag som tjej är ensam om detta. Vita byxor är egentligen det värsta plagg som finns, jag köpte ett par en gång och det resulterade i EN användning. Never ever.
Dock är GRÅTT det ungefär vackraste man kan ha på sig. Att byxorna slutar något förkort gör benen kortare och därför är denna trend mest attraktiv hos män med längre ben.. Med tanke på att män överlag inte använder höga klackar bör detta vara en lag. Ungefär.

Kommentarer
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0