En fond och en räkning


HÄRLIGA TIDER

Igår fick jag post minsann, ett brev av mormor, världens sötaste och en avi av mor. Fick där en urtjusig rosa sak att ha räkningar i :) HUR BRA? Jag är nöjd. Fick även ett halsband. Åh vad jag älskar att få grejer på posten! Efter detta kom människorna som skulle kolla värmen i min lya, det har visat sig nu att min egen termometer visat två grader mer än det verkliga, vilket då betyder att när den varit nere på 18 har det alltså varit 16 SEXTON grader här inne. Inte undra på att jag sovit med kläderna på.. suttit med vantar etc. Läskigt. Han frågade om jag ens har överlevt här. Tydligen. "Nu ska det bli varmt" så gick dem. Tack och lov.

Idag fick jag post också. Två brev. Urglad blev jag, dock inte såå jättelänge. Ena från telia, räkning såklart på x antal miljoner kr PLUS ett brev från en bank. Där blev jag däremot glad för jag förstod att det skulle vara årsredovisning för en fond. Yes tänkte jag och öppnade.... "Din fond har ökat..." Blablabla "Den har ökat med 0.02%" HURRAAAA så fortsatte jag.. "Du har nu 26.81 kr"

EH? Är det ens nödvändigt? Det är ju dyrare att skicka ut papperet. Jag skrattade bara.. jag som trodde jag skulle vara biljonär. Ack nej.


Kommentarer
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0