Nya romantiska ting

Till er som undrar varför jag först lägger in bilderna direkt från mobiltelefonen till FB är svaret att Jag kan med hjälp av FB på mobilen direkt ta bilder när jag är inloggad och det går då snabbare att bara lägga in de där, sedan kopiera hit. Istället för att krångla med massa sladdar och liknande. Nu vet ni det.


Var inne på Stockhome och köpte de fyra glasen till vänster, de ser ut som om de vore i färgen orange men de är såklart... ROSA. Hur snygga som helst.
Sedan gick jag vidare till Myrra och köpte de fyra glasen i (rosa de också, chockad?) marimekko. Mycket vackert, nu ska dessa diskas...

Såklart att jag gjorde om i fönstret nu efter julens bravader.. Det är rosa igen! Mys.


Mamma kommer ha sin åsikt gällande gardinerna och undra vad i hela fridens dagar jag gjort men jag tycker att det var lite annorlunda och jag är ju inte lik någon annan så tjaaa, jag vill ha så mycket ljus som möjligt helt enkelt, dock finns det nackdelar med detta också,..

Kommentarer
Postat av: Mamma

Ja, du känner mig du!!! :) (kolla - ingen rund ring i mitten HIHIHI). Det var ju helt klart lite speciell gardinupphängning men det är ju alltid skojit med något nytt. Jättefint med dina rosa saker!! Puss

2009-01-10 @ 19:55:22
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0