Trasigt & nitar



Jag gillar denna färgskala, dock är det inte riktigt så jättemycket färg men gråskalan är min förevigt. Det här hade jag på mig i måndags. Svar ja. Nu ska jag lyssna klart so what och sedan bege mig.

BTW. Jag måste bara tillägga att igår kom det in ett gäng killar, tjaa, i 15årsåldern kanske? Så frågar de om en tröja, som vi inte hade, frågade om en annan, som vi inte hade.. och ännu en SOM tagit slut. "Har ni inga herrtröjor eller?" fick jag höra sen och sedan skrattade vi alla, "Jo, jag har en på mig.." sa jag då.. "Va? är det där herr?" "Ja, det är det.." "Men du passar så mycket bättre i den..." och sedan kommer en kommentar från en av dem som ännu inte sagt ett ord... "jaa, det gör du, för att du är liksom.. eh.. ehm.. (blir röd i ansiktet).. så söööt!"
Aaw, det var ungefär det gulligaste jag hört på länge. Och det värmde verkligen. Han kände sig så lättad när han sagt det också, men det tog emot. Så gårdagens cred till honom. Lätt.

Kommentarer
Postat av: Johanna

den där tröjan har jag också, den är söt.

2009-01-22 @ 08:28:24
URL: http://passepartout.webblogg.se/
Postat av: Johanna

Jag såg din garderob i några inlägg längre ner, vilken organisation! Vad fint du har gjort det med skorna och så! Själv ska jag röja min garderob idag, men sådär satsigt lär det ju inte bli ;P



Ha en fin dag!

2009-01-22 @ 09:58:37
URL: http://lijoan.blogspot.com
Postat av: Therése

precis min stil :)

2009-01-22 @ 12:21:30
URL: http://tessens.blogspot.com
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0