10:09 I BILENS INÄLVOR

I onsdags skulle min lillebror och jag själv göra staden.. Vi hade planerat allt och var precis påväg att lämna uppfarten/nerfarten till huset när det pep till i bilen..

... såklart visade sig lampan att det var kylaren.. och vad gör man då? Jag skrek och var trött och trött på min far som inte hade fixat det såklart...

... och vad händer? Jag ringer min far som sitter på motorcykeln "Ah men du, det var ju dumt" fick jag till svar... tack? I alla fall hade vi såklart ingen kylarvätska men han sa att det skulle gå lika bra med vatten... Jag ringde min morbror också bara för att stämma med honom...

... han sa samma sak.. sedan började jag hälla vattnet (faktiskt väldigt bra gjort av mig ändå.. jag menar det är inte alla på denna jord som hittar till kylaren?) jaja. Nog om detta. Vi tog oss ner till stan och även hem igen.. Weei! Kände för att skriva lite om bilar.. det händer väääldigt sällan..

Idag har mor och dotter en dag tillsammans.. Vi ska in till staden och vi har även fått bilen så att jag säger hejdå! (eller tja.. morsan ska bara klä på sig först, det kan ta hundra år.. "mallan, ska jag ta den här? eller byxor? eller kjol?)

BTW: IGÅR hade JAG, MAMMA och MORMOR namnsdag. Vi firade hela dagen lång! Haha, tusen olika fikor..!

Kommentarer
Postat av: Rickelito

Mulle Meck! ;)

2009-07-25 @ 10:49:04
URL: http://rickelitosreality.blogg.se/
Postat av: MALIN

haha, är du inte stolt över mig? :P

2009-07-25 @ 15:47:14
URL: http://maaaliiin.blogg.se/
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0